Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fast and furious emo team
Normal Tactiek box
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 38.8
poor Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Svanstedt rent richting de bal. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes rent richting de bal. Heerkes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - emo team 0:1

4e minuut.
Bikov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Svanstedt de bal. Arshinkov maakt een afschuwelijke overtreding. Arshinkov krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Dvouletý passt de bal zonder na te denken. Cichocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichocki probeert naar een medespeler te passen. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dvouletý verovert de bal door een tackle van achteren. Dvouletý geeft de bal voor. Svanstedt heeft problemen om de bal te vangen. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Panchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cichocki is nu in balbezit. Cichocki geeft een lange en hoge pass. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Panchev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zlatev komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Klungelig pakt Bikov de bal. Dvouletý speelt de bal door. Szabat speelt de bal door. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Szabat speelt de bal door. Heerkes geeft een lange en hoge pass. Arshinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Bikov is nu in balbezit. Bikov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast and furious 70%, emo team 30%.
Fast and furious - emo team 0:1

51e minuut.
Dvouletý rent richting de bal. Dvouletý geeft de bal voor. Domovchiev is nu in balbezit. Svanstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Heerkes rent richting de bal. Heerkes met een sublieme pass. Szabat probeert naar een medespeler te passen. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt passt de bal zonder na te denken. Cichocki is nu in balbezit. Cichocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - emo team 0:2

60e minuut.
Genchev geeft een lange en hoge pass. Heerkes probeert naar een medespeler te passen. Svanstedt rent richting de bal. Heerkes rent richting de bal. Heerkes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - emo team 0:3

69e minuut.
Heerkes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat met een sublieme pass. Bikov rent richting de bal. Bikov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - emo team 0:4

71e minuut.
Stefanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dvouletý rent richting de bal. Dvouletý probeert naar een medespeler te passen. Heerkes rent richting de bal. Heerkes geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Manev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cichocki met een snelle inworp. Bikov heeft problemen om de bal te vangen. Bikov geeft een lange en hoge pass. Konov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Domovchiev kopt de bal weg. Konov bokst de bal weg.

88e minuut.
Szabat speelt de bal door. Daar is Heerkes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heerkes met een sublieme pass. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - emo team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast and furious 80%, emo team 20%.
Fast and furious - emo team 0:5