Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emo team Fast and furious
box Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 19
adequate Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
Bohne onderschept slim de pass. Panchev rent richting de bal. Met opzet legt Gunev zijn tegenspeler op de grond. Gunev krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Chakarov verovert de bal door een tackle van achteren. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov begaat een overtreding. Heerkes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dvouletý wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - Fast and furious 1:0

14e minuut.
Arshinkov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szabat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Heerkes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heerkes speelt de bal door. Klungelig pakt Svanstedt de bal. Svanstedt schiet op doel. Krustilov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Stefanov rent richting de bal. Szabat onderschept slim de pass. Szabat met een sublieme pass. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt schiet op doel. Konov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - Fast and furious 2:0

29e minuut.
Dvouletý passt de bal zonder na te denken. Heerkes rent richting de bal. Heerkes passt de bal zonder na te denken. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Chakarov de bal onder controle te krijgen. Bikov rent richting de bal. Bikov passt de bal zonder na te denken. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev speelt de bal door. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes rent richting de bal. Heerkes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Stefanov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szabat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Krustilov met een harde bal richting middenveld. Bikov kopt de bal weg. Daar is Arshinkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - Fast and furious 3:0

45e minuut.
Heerkes is nu in balbezit. Heerkes passt de bal in één keer door. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt draait met de bal, schiet en ... Konov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emo team 16%, Fast and furious 84%.
emo team - Fast and furious 3:0

48e minuut.
Dvouletý passt de bal zonder na te denken. Heerkes rent richting de bal. Heerkes probeert naar een medespeler te passen. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - Fast and furious 4:0

52e minuut.
Szabat passt de bal in één keer door. Dvouletý geeft de bal voor. Cichocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - Fast and furious 5:0

57e minuut.
Szabat geeft een hoge lob. Manev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov onderschept slim de pass. Cichocki probeert naar een medespeler te passen. Svanstedt is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - Fast and furious 6:0

58e minuut.
Avramov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Heerkes de bal. Heerkes passt de bal zonder na te denken. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - Fast and furious 7:0

63e minuut.
Inworp. Szabat met de inworp. Dvouletý is nu in balbezit. Dvouletý passt de bal met de wreef. Heerkes geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - Fast and furious 8:0

63e minuut.
Heerkes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zlatev komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Avramov de bal onder controle te krijgen. Dvouletý rent richting de bal. Dvouletý passt de bal in één keer door. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Arshinkov kopt de bal weg. Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev passt de bal met de wreef. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - Fast and furious 9:0

78e minuut.
Dvouletý rent richting de bal. Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov geeft een hoge lob. Svanstedt springt en kopt de bal. Konov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zlatev rent richting de bal. Zlatev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - Fast and furious 10:0

81e minuut.
Bikov verovert de bal door een tackle van achteren. Bikov geeft een lange en hoge pass. Cichocki speelt de bal door. Klungelig pakt Bikov de bal. Bikov geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev geeft de bal voor. Daar is Chakarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvouletý onderschept slim de pass. Dvouletý geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Arshinkov is nu in balbezit. Bikov verovert de bal door een tackle van achteren. Bikov probeert naar een medespeler te passen. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emo team 23%, Fast and furious 77%.
emo team - Fast and furious 10:0