Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Izkra CSKA Sofia 2017
Normal Tactiek Best
41% Balbezit 59%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 48.6
poor Schieten outstanding
weak Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Lakwa rent richting de bal. Lakwa geeft een hoge lob. Vujačić heeft problemen om de bal te vangen. Vujačić geeft een lange en hoge pass. Bichu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lakwa kopt de bal weg. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk passt de bal zonder na te denken. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu draait met de bal, schiet en ... Drumev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kopa-Ostrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopa-Ostrowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Isaev geeft een lange en hoge pass. Walczuk rent richting de bal. Walczuk passt de bal met de wreef. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Drumev trapt de bal weg van het doel. Lakwa kopt de bal weg. Walczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczuk geeft de bal voor. Bichu maakt een snoekduik en kopt de bal. Drumev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:1

16e minuut.
Shikov rent richting de bal. Bichu is nu in balbezit. Bichu met een sublieme pass. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vujačić rent richting de bal. Vujačić geeft een lange en hoge pass. Bichu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:2

19e minuut.
Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk geeft een hoge lob. Bichu rent richting de bal. Bichu schiet op doel. Drumev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Matev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lakwa met de inworp. Walczuk rent richting de bal. Walczuk passt de bal in één keer door. Bichu rent richting de bal. Bichu haalt uit met een fantastische trap. Drumev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk geeft een lange en hoge pass. Bichu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:3

25e minuut.
Velikov met een sublieme pass. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bichu de bal. Bichu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kosov is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopa-Ostrowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:4

26e minuut.
Vujačić met een sublieme pass. Bichu rent richting de bal. Bichu passt de bal met de wreef. Daar is Kopa-Ostrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Drumev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Inworp. Lakwa met de inworp. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk geeft de bal voor. Bichu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:5

29e minuut.
Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski onderschept slim de pass. Kopa-Ostrowski met een sublieme pass. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu schiet op doel. Drumev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Velikov verovert de bal door een tackle van achteren. Walczuk probeert naar een medespeler te passen. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... Drumev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:6

35e minuut.
Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić geeft de bal voor. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Kosov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vujačić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drumev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bichu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. Drumev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk met een sublieme pass. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu draait met de bal, schiet en ... Drumev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:7

40e minuut.
Walczuk rent richting de bal. Walczuk geeft een hoge lob. Daar is Bichu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Isaev geeft een hoge lob. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić geeft een hoge lob. Bichu is nu in balbezit. Bichu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:8

44e minuut.
Vujačić onderschept slim de pass. Vujačić passt de bal zonder na te denken. Lolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:9

45e minuut.
Kopa-Ostrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopa-Ostrowski passt de bal zonder na te denken. Bichu rent richting de bal. Bichu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Izkra 87%, CSKA Sofia 2017 13%.
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:10

46e minuut.
Bichu met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski heeft problemen om de bal te vangen. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić geeft een lange en hoge pass. Drumev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bichu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:11

47e minuut.
Kabulov rent richting de bal. Kabulov speelt de bal door. Velikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Draszba verovert de bal door een tackle van achteren. Draszba speelt de bal door. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... Drumev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bichu rent richting de bal. Bichu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:12

50e minuut.
Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski passt de bal zonder na te denken. Bichu rent richting de bal. Bichu schiet op doel. Drumev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:13

51e minuut.
Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk passt de bal zonder na te denken. Lakwa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bichu de bal. Bichu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lakwa met een sublieme pass. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu speelt de bal door. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Drumev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lolov de bal. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:14

57e minuut.
Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Vujačić rent richting de bal. Vujačić passt de bal zonder na te denken. Bichu rent richting de bal. Bichu haalt uit met een fantastische trap. Drumev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk schiet op doel. Drumev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:15

58e minuut.
Velikov rent richting de bal. Bichu rent richting de bal. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Bichu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:16

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lakwa met de inworp. Walczuk met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski schiet op doel. Drumev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bichu de bal. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:17

63e minuut.
Shikov passt de bal in één keer door. Velikov is nu in balbezit. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk schiet op doel. Drumev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Lakwa kopt de bal weg. Bichu met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Drumev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:18

66e minuut.
Lakwa passt de bal zonder na te denken. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić speelt de bal door. Bichu rent richting de bal. Bichu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:19

67e minuut.
Bichu verovert de bal door een tackle van achteren. Vujačić met een sublieme pass. Vodenicharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Walczuk met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Matev de bal onder controle te krijgen. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. Drumev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:20

71e minuut.
Lakwa kopt de bal weg. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk geeft de bal voor. Bichu rent richting de bal. Bichu schiet op doel. Drumev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:21

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kosov met een harde bal richting middenveld. Lakwa kopt de bal weg. Bichu rent richting de bal. Bichu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:22

76e minuut.
Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Vujačić geeft een hoge lob. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:23

77e minuut.
Vujačić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walczuk rent richting de bal. Walczuk geeft de bal voor. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bichu probeert de bal met de borst te controleren. Bichu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:24

80e minuut.
Matev rent richting de bal. Vujačić onderschept slim de pass. Vujačić probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bichu heeft problemen om de bal te vangen. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kosov krijgt een gele kaart. Kopa-Ostrowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kopa-Ostrowski kan niet meer verder spelen. Yibei komt het veld opgelopen. Bichu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:25

85e minuut.
Lakwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walczuk speelt de bal door. Klungelig pakt Bichu de bal. Bichu haalt uit met een fantastische trap. Drumev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:26

85e minuut.
Shikov is nu in balbezit. Bichu verovert de bal door een tackle van achteren. Yibei rent richting de bal. Yibei schiet op doel. Drumev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:27

90e minuut.
Lolov rent richting de bal. Bichu onderschept slim de pass. Bichu probeert naar een medespeler te passen. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Izkra 92%, CSKA Sofia 2017 8%.
FC Izkra - CSKA Sofia 2017 0:28