Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Sofia 2017 FC Izkra
Best Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 20
outstanding Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Vujačić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hvoynev de bal. Hvoynev probeert naar een medespeler te passen. Bichu heeft problemen om de bal te vangen. Bichu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 1:0

3e minuut.
Lakwa geeft de bal voor. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk geeft een lange en hoge pass. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. Drumev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 2:0

6e minuut.
Lakwa met de inworp. Walczuk speelt de bal door. Vujačić met een sublieme pass. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 3:0

8e minuut.
Daar is Pawelczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawelczyk passt de bal met de wreef. Bichu rent richting de bal. Bichu schiet op doel. Drumev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 4:0

12e minuut.
Drumev speelt de bal door. Walczuk kopt de bal weg. Daar is Matev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bichu rent richting de bal. Bichu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 5:0

18e minuut.
Walczuk met een sublieme pass. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić passt de bal met de wreef. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski geeft een hoge lob. Drumev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bichu rent richting de bal. Bichu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 6:0

20e minuut.
Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski geeft een hoge lob. Pawelczyk kopt de bal weg. Bichu heeft problemen om de bal te vangen. Bichu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vujačić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujačić met een sublieme pass. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... Drumev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 7:0

27e minuut.
Vujačić geeft een lange en hoge pass. Kosov kopt de bal weg. Klungelig pakt Bichu de bal. Bichu haalt uit met een fantastische trap. Drumev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 8:0

28e minuut.
Pawelczyk speelt de bal door. Bichu heeft problemen om de bal te vangen. Bichu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Vujačić de bal. Vujačić met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski kan de bal niet met de borst controleren. Bichu rent richting de bal. Bichu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Walczuk is nu in balbezit. Walczuk geeft een hoge lob. Daar is Kosov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Walczuk passt de bal in één keer door. Vujačić speelt de bal door. Kosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 9:0

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lakwa met de inworp. Daar is Pawelczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawelczyk geeft een hoge lob. Bichu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drumev met een harde bal richting middenveld. Lakwa met een sublieme pass. Bichu rent richting de bal. Bichu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 10:0

41e minuut.
Formidável geeft de bal voor. Bichu kopt de bal weg. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... Drumev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 11:0

42e minuut.
Bichu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pawelczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawelczyk passt de bal met de wreef. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 27%, FC Izkra 73%.
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 12:0

46e minuut.
Velikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velikov passt de bal zonder na te denken. Vujačić rent richting de bal. Vujačić passt de bal zonder na te denken. Walczuk speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bichu rent richting de bal. Bichu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 13:0

49e minuut.
Bichu rent richting de bal. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vujačić zal de hoekschop nemen. Drumev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bichu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 14:0

52e minuut.
Draszba geeft de bal voor. Kosov heeft problemen om de bal te vangen. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 15:0

53e minuut.
Drozdov rent richting de bal. Pawelczyk onderschept slim de pass. Pawelczyk passt de bal zonder na te denken. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Shikov is nu in balbezit. Draszba onderschept slim de pass. Draszba geeft de bal voor. Daar is Pawelczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 16:0

57e minuut.
Lolov geeft de bal voor. Vujačić kopt de bal weg. Vodenicharov controleert de bal met de borst. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lakwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawelczyk geeft een lange en hoge pass. Bichu is nu in balbezit. Bichu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Drumev trapt de bal weg. Lakwa kopt de bal weg. Matev heeft problemen om de bal te vangen. Bichu is nu in balbezit. Bichu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

60e minuut.
Vodenicharov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vujačić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walczuk rent richting de bal. Walczuk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Matev rent richting de bal. Matev geeft een hoge lob. Walczuk geeft de bal voor. Bichu is nu in balbezit. Bichu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 17:0

64e minuut.
Drumev trapt de bal weg. Lakwa kopt de bal weg. Walczuk rent richting de bal. Walczuk geeft de bal voor. Bichu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski passt de bal zonder na te denken. Bichu rent richting de bal. Bichu haalt uit met een fantastische trap. Drumev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 18:0

68e minuut.
Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk probeert naar een medespeler te passen. Bichu is nu in balbezit. Bichu schiet op doel. Drumev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 19:0

69e minuut.
Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk onderschept slim de pass. Velikov rent richting de bal. Pawelczyk onderschept slim de pass. Pawelczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... Lolov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lakwa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kopa-Ostrowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vujačić met een sublieme pass. Daar is Kopa-Ostrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopa-Ostrowski probeert naar een medespeler te passen. Bichu is nu in balbezit. Bichu schiet op doel. De bal raakt de paal. Kopa-Ostrowski geeft een hoge lob. Drumev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lakwa geeft een lange en hoge pass. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski geeft een hoge lob. Vujačić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bichu de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vujačić geeft een hoge lob. Pawelczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Bichu de bal. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 20:0

77e minuut.
Shikov met een sublieme pass. Klungelig pakt Kabulov de bal. Velikov rent richting de bal. Bichu verovert de bal door een tackle van achteren. Bichu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lakwa geeft de bal voor. Bichu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk geeft de bal voor. Bichu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vujačić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lakwa is nu in balbezit. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Inworp. Vujačić met de inworp. Walczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczuk geeft de bal voor. Bichu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 21:0

86e minuut.
Vujačić met een sublieme pass. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk geeft een hoge lob. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 22:0

87e minuut.
Shikov passt de bal zonder na te denken. Lolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lolov geeft de bal voor. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lakwa probeert de bal met de borst te controleren. Lakwa probeert naar een medespeler te passen. Bichu rent richting de bal. Bichu schiet op doel. Drumev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 16%, FC Izkra 84%.
CSKA Sofia 2017 - FC Izkra 23:0