Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lisko2bg ФК Сатурн 2020
Normal Tactiek 5-3-2
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 39.3
weak Schieten solid
poor Passen solid
hopeless Verdedigen average


3e minuut.
Inworp. Conev met een snelle inworp. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś geeft een hoge lob. Echaust krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica geeft een lange en hoge pass. Echaust is nu in balbezit. Echaust draait met de bal, schiet en ... Ankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Penzar de bal. Penzar passt de bal in één keer door. Pilarz speelt de bal door. Echaust is nu in balbezit. Echaust haalt uit met een fantastische trap. Ankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - ФК Сатурн 2020 0:1

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rareşoaica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilarz geeft een hoge lob. Penzar springt en kopt de bal. Ankov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - ФК Сатурн 2020 0:2

13e minuut.
Ankov trapt de bal weg. Dekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś begaat een overtreding. Gołoś krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica speelt de bal door. Konov met een sublieme pass. Klungelig pakt Penzar de bal. Penzar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pilarz onderschept slim de pass. Pilarz passt de bal zonder na te denken. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Penzar heeft problemen om de bal te vangen. Penzar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - ФК Сатурн 2020 0:3

25e minuut.
Conev kopt de bal weg. Gołoś speelt de bal door. Echaust heeft problemen om de bal te vangen. Echaust haalt uit met een fantastische trap. Ankov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

30e minuut.
Ilmer probeert naar een medespeler te passen. Pilarz speelt de bal door. Klungelig pakt Mundev de bal. Penzar rent richting de bal. Penzar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Gołoś verovert de bal door een tackle van achteren. Gołoś passt de bal in één keer door. Penzar is nu in balbezit. Penzar geeft een hoge lob. Konov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ankov probeert naar een medespeler te passen. Pilarz met een sublieme pass. Rareşoaica controleert de bal met de borst. Rareşoaica geeft een hoge lob. Penzar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Konov kan de bal niet met de borst controleren. Ankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Nedev de bal. Echaust bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - ФК Сатурн 2020 0:4

38e minuut.
Bandi met een snelle inworp. Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica geeft een hoge lob. Daar is Echaust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echaust haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz passt de bal zonder na te denken. Nedev rent richting de bal. Echaust verovert de bal door een tackle van achteren. Echaust draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pilarz kopt de bal weg. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Echaust rent richting de bal. Echaust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - ФК Сатурн 2020 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lisko2bg 86%, ФК Сатурн 2020 14%.
lisko2bg - ФК Сатурн 2020 0:5

48e minuut.
Gołoś met de inworp. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz geeft een hoge lob. Echaust krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - ФК Сатурн 2020 0:6

53e minuut.
Konov geeft een lange en hoge pass. Gołoś is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zlatinov. Zlatinov krijgt een gele kaart. Gołoś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pilarz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Penzar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echaust is nu in balbezit. Echaust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - ФК Сатурн 2020 0:7

63e minuut.
Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Echaust de bal. Echaust draait met de bal, schiet en ... Ankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - ФК Сатурн 2020 0:8

67e minuut.
Konov geeft een lange en hoge pass. Dekov rent richting de bal. Gołoś rent richting de bal. Gołoś geeft een hoge lob. Penzar bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rareşoaica geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Echaust maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - ФК Сатурн 2020 0:9

71e minuut.
Gołoś is nu in balbezit. Echaust rent richting de bal. Gołoś rent richting de bal. Gołoś geeft een lange en hoge pass. Penzar springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Hristov met een sublieme pass. Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Penzar de bal. Penzar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ankov trapt de bal weg. Gołoś met een sublieme pass. Penzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Penzar schiet op doel. Ankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - ФК Сатурн 2020 0:10

78e minuut.
Ankov trapt de bal weg. Pilarz probeert de bal met de borst te controleren. Pilarz geeft een lange en hoge pass. Echaust is nu in balbezit. Echaust schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gołoś zal de hoekschop nemen. Penzar springt en kopt de bal. Ankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pilarz probeert de bal met de borst te controleren. Pilarz geeft een hoge lob. Nedev kopt de bal weg. Penzar rent richting de bal. Penzar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rareşoaica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilarz geeft een lange en hoge pass. Nedev kopt de bal weg. Echaust is nu in balbezit. Echaust haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lisko2bg 89%, ФК Сатурн 2020 11%.
lisko2bg - ФК Сатурн 2020 0:10