Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Сатурн 2020 lisko2bg
5-3-2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 17.2
excellent Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lekkas geeft een hoge lob. Berendei rent richting de bal. Berendei passt de bal in één keer door. Lekkas rent richting de bal. Lekkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 1:0

4e minuut.
Lekkas kopt de bal weg. Rareşoaica met een sublieme pass. Lekkas rent richting de bal. Lekkas schiet op doel. Konov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dekov passt de bal in één keer door. Zlatinov geeft een lange en hoge pass. Rareşoaica met een sublieme pass. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedev geeft een lange en hoge pass. Conev kopt de bal weg. Lekkas rent richting de bal. Lekkas draait met de bal, schiet en ... Ankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 2:0

9e minuut.
Gołoś rent richting de bal. Gołoś passt de bal met de wreef. Rareşoaica met een sublieme pass. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Watola geeft een lange en hoge pass. Pilarz met een sublieme pass. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas draait met de bal, schiet en ... Konov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Berendei rent richting de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Nedev probeert de bal aan de voet te houden. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 3:0

17e minuut.
Watola passt de bal met de wreef. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś passt de bal met de wreef. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ankov trapt de bal weg. Pilarz kopt de bal weg. Berendei is nu in balbezit. Berendei schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Lekkas de bal onder controle te krijgen. Lekkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 4:0

18e minuut.
Apostolov met een sublieme pass. Krustev rent richting de bal. Lekkas verovert de bal door een tackle van achteren. Lekkas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dekov rent richting de bal. Gołoś verovert de bal door een tackle van achteren. Gołoś geeft de bal voor. Berendei rent richting de bal. Berendei schiet op doel. Ankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Apostolov kopt de bal weg. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica passt de bal in één keer door. Berendei heeft problemen om de bal te vangen. Berendei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 5:0

25e minuut.
Berendei passt de bal in één keer door. Gołoś rent richting de bal. Gołoś geeft een hoge lob. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei geeft de bal voor. Lekkas rent richting de bal. Lekkas draait met de bal, schiet en ... Ankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 6:0

35e minuut.
Lekkas geeft een hoge lob. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś passt de bal zonder na te denken. Berendei rent richting de bal. Berendei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mundev de bal. Lekkas rent richting de bal. Lekkas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Lekkas onderschept slim de pass. Lekkas probeert naar een medespeler te passen. Pilarz geeft de bal voor. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 7:0

44e minuut.
Pilarz verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarz passt de bal zonder na te denken. Gołoś met een sublieme pass. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Сатурн 2020 24%, lisko2bg 76%.
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 8:0

46e minuut.
Berendei is nu in balbezit. Banov is nu in balbezit. Berendei onderschept slim de pass. Klungelig pakt Berendei de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Krustev kan de bal niet met de borst controleren. Pilarz rent richting de bal. Pilarz geeft een lange en hoge pass. Lekkas rent richting de bal. Lekkas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Watola verovert de bal door een tackle van achteren. Watola met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Rareşoaica de bal onder controle te krijgen. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 9:0

52e minuut.
Klungelig pakt Krustev de bal. Krustev probeert naar een medespeler te passen. Nedev rent richting de bal. Berendei verovert de bal door een tackle van achteren. Berendei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lekkas rent richting de bal. Lekkas draait met de bal, schiet en ... Ankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 10:0

53e minuut.
Vulchinovski rent richting de bal. Vulchinovski probeert naar een medespeler te passen. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas haalt uit met een fantastische trap. Ankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 11:0

59e minuut.
Lekkas rent richting de bal. Lekkas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dekov de bal. Berendei is nu in balbezit. Berendei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pilarz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gołoś de bal onder controle te krijgen. Banov met een sublieme pass. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Conev onderschept slim de pass. Pilarz speelt de bal door. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Konov de bal onder controle te krijgen. Ankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 12:0

63e minuut.
Mundev geeft de bal voor. Daar is Vulchinovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarz met een sublieme pass. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei draait met de bal, schiet en ... Ankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 13:0

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Pilarz de bal onder controle te krijgen. Gołoś geeft een hoge lob. Nedev kan de bal niet met de borst controleren. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 14:0

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Mundev de bal onder controle te krijgen. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś passt de bal zonder na te denken. Berendei is nu in balbezit. Berendei geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 15:0

72e minuut.
Ilmer met een sublieme pass. Gołoś is nu in balbezit. Gołoś probeert naar een medespeler te passen. Berendei is nu in balbezit. Berendei schiet op doel. Ankov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 16:0

73e minuut.
Krustev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Apostolov de bal. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 17:0

75e minuut.
Banov speelt de bal door. Hristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristov met een sublieme pass. Klungelig pakt Lekkas de bal. Lekkas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ankov trapt de bal weg. Gołoś kopt de bal weg. Berendei rent richting de bal. Berendei schiet op doel. Ankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 18:0

78e minuut.
Gergishanov rent richting de bal. Gołoś geeft een lange en hoge pass. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei draait met de bal, schiet en ... Ankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 19:0

79e minuut.
Zlatinov is nu in balbezit. Zlatinov met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gergishanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gołoś geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zlatinov rent richting de bal. Gołoś verovert de bal door een tackle van achteren. Gołoś geeft een hoge lob. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 20:0

85e minuut.
Apostolov probeert de bal met de borst te controleren. Gołoś is nu in balbezit. Gołoś geeft de bal voor. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mundev geeft een hoge lob. Rareşoaica speelt de bal door. Lekkas rent richting de bal. Lekkas schiet op doel. Ankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Сатурн 2020 17%, lisko2bg 83%.
ФК Сатурн 2020 - lisko2bg 20:0