Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emo team Valencia
box Tactiek Kill them All
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 42.1
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Metev rent richting de bal. Metev met een sublieme pass. Micanski rent richting de bal. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap. Veliev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Cichocki probeert naar een medespeler te passen. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes speelt de bal door. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt draait met de bal, schiet en ... Baloomao bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Genchev passt de bal in één keer door. Genchev rent richting de bal. Micanski verovert de bal door een tackle van achteren. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev geeft een hoge lob. Genchev is nu in balbezit. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - Valencia 0:1

22e minuut.
Szabat rent richting de bal. Szabat geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Micanski de bal onder controle te krijgen. Bikov is nu in balbezit. Dvouletý geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bikov probeert naar een medespeler te passen. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Borislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genchev met een snelle inworp. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cichocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov geeft de bal voor. Heerkes krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emo team 42%, Valencia 58%.
emo team - Valencia 0:1

52e minuut.
Cichocki onderschept slim de pass. Cichocki geeft de bal voor. Svanstedt heeft problemen om de bal te vangen. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes schiet op doel. Baloomao bokst de bal weg.

65e minuut.
Nedyalkov onderschept slim de pass. Bikov is nu in balbezit. Bikov passt de bal in één keer door. Szabat rent richting de bal. Szabat passt de bal met de wreef. Baloomao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Bohne geeft een lange en hoge pass. Bikov rent richting de bal. Cichocki rent richting de bal. Bikov is nu in balbezit. Bikov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prahov komt het veld opgelopen. Danchev komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Prahov passt de bal met de wreef. Genchev is nu in balbezit. Micanski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Micanski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emo team 34%, Valencia 66%.
emo team - Valencia 0:1