Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA[2009] Fast and furious
4 4 2 NLND Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 17.3
outstanding Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Dunev rent richting de bal. Dunev geeft de bal voor. Rusinov kopt de bal weg. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rusinov onderschept slim de pass. Rusinov geeft de bal voor. Chenev is nu in balbezit. Chenev draait met de bal, schiet en ... Konov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - Fast and furious 1:0

11e minuut.
Hvoynev kan de bal niet met de borst controleren. Konov met een sublieme pass. Siripaka kopt de bal weg. Emiliano heeft problemen om de bal te vangen. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hvoynev rent richting de bal. Hvoynev geeft een lange en hoge pass. Chenev is nu in balbezit. Chenev schiet op doel. Konov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - Fast and furious 2:0

20e minuut.
Rusinov passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Manev de bal onder controle te krijgen. Siripaka is nu in balbezit. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Siripaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siripaka geeft een hoge lob. Emiliano rent richting de bal. Emiliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - Fast and furious 3:0

23e minuut.
Avramov speelt de bal door. Yovov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yovov passt de bal zonder na te denken. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev draait met de bal, schiet en ... Konov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Domovchiev de bal onder controle te krijgen. Emiliano rent richting de bal. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - Fast and furious 4:0

31e minuut.
Dunev passt de bal in één keer door. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Domovchiev de bal onder controle te krijgen. Konov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - Fast and furious 5:0

37e minuut.
Siripaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siripaka geeft de bal voor. Chenev is nu in balbezit. Chenev schiet op doel. Konov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Kaundjiev met een sublieme pass. Dunev is nu in balbezit. Dunev passt de bal met de wreef. Emiliano rent richting de bal. Emiliano draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA[2009] 21%, Fast and furious 79%.
CSKA[2009] - Fast and furious 5:0

51e minuut.
Avramov kopt de bal weg. Siripaka rent richting de bal. Siripaka speelt de bal door. Klungelig pakt Emiliano de bal. Emiliano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev draait met de bal, schiet en ... Konov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Teterko rent richting de bal. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Emiliano de bal. Emiliano schiet op doel. Konov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - Fast and furious 6:0

58e minuut.
Stefanov rent richting de bal. Dunev verovert de bal door een tackle van achteren. Dunev passt de bal zonder na te denken. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Manev onderschept slim de pass. Kaundjiev onderschept slim de pass. Kaundjiev geeft een lange en hoge pass. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Kaundjiev de bal. Kaundjiev geeft de bal voor. Stefanov heeft problemen om de bal te vangen. Emiliano rent richting de bal. Emiliano draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - Fast and furious 7:0

63e minuut.
Konov met een harde bal richting middenveld. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov passt de bal in één keer door. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Manev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaundjiev met een snelle inworp. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dunev speelt de bal door. Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaundjiev verovert de bal door een tackle van achteren. Chenev rent richting de bal. Chenev draait met de bal, schiet en ... Konov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Siripaka speelt de bal door. Dunev met een sublieme pass. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano schiet op doel. Konov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - Fast and furious 8:0

75e minuut.
Barakov is nu in balbezit. Kaundjiev verovert de bal door een tackle van achteren. Kaundjiev speelt de bal door. Chenev rent richting de bal. Chenev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Domovchiev kan de bal niet met de borst controleren. Emiliano rent richting de bal. Emiliano passt de bal met de wreef. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Barakov probeert naar een medespeler te passen. MacPhadden speelt de bal door. Petelski speelt de bal door. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - Fast and furious 9:0

82e minuut.
Rusinov passt de bal zonder na te denken. Chenev heeft problemen om de bal te vangen. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov haalt uit met een fantastische trap. Hvoynev probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Emiliano is nu in balbezit. Emiliano passt de bal in één keer door. Chenev rent richting de bal. Chenev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hvoynev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - Fast and furious 10:0

90e minuut.
Stefanov passt de bal zonder na te denken. Kaundjiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaundjiev passt de bal met de wreef. Chenev rent richting de bal. Chenev draait met de bal, schiet en ... Konov bokst de bal weg. Manev is nu in balbezit. Chenev onderschept slim de pass. Chenev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA[2009] 12%, Fast and furious 88%.
CSKA[2009] - Fast and furious 10:0