Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fast and furious CSKA[2009]
Normal Tactiek 4 4 2 NLND
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 49.5
poor Schieten formidable
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
Barakov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gunev komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Rusinov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siripaka is nu in balbezit. Siripaka passt de bal in één keer door. Emiliano rent richting de bal. Emiliano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - CSKA[2009] 0:1

6e minuut.
Dunev verovert de bal door een tackle van achteren. Dunev geeft de bal voor. Domovchiev heeft problemen om de bal te vangen. Emiliano rent richting de bal. Emiliano haalt uit met een fantastische trap. Konov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Kaundjiev probeert naar een medespeler te passen. Emiliano heeft problemen om de bal te vangen. Chakarov is nu in balbezit. Emiliano verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - CSKA[2009] 0:2

10e minuut.
Rusinov heeft problemen om de bal te vangen. Pavlov is nu in balbezit. Dunev met een sublieme pass. Chenev is nu in balbezit. Chenev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Siripaka passt de bal met de wreef. Dunev is nu in balbezit. Dunev passt de bal in één keer door. Emiliano rent richting de bal. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - CSKA[2009] 0:3

19e minuut.
Rusinov draait met de bal, schiet en ... Domovchiev kopt de bal weg. Dunev probeert de bal aan de voet te houden. Emiliano rent richting de bal. Emiliano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kaundjiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaundjiev passt de bal zonder na te denken. Chenev is nu in balbezit. Chenev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - CSKA[2009] 0:4

23e minuut.
Emiliano passt de bal met de wreef. Petelski rent richting de bal. Petelski geeft de bal voor. Emiliano rent richting de bal. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kaundjiev rent richting de bal. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov passt de bal in één keer door. Chenev rent richting de bal. Chenev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - CSKA[2009] 0:5

30e minuut.
Chenev met een sublieme pass. Daar is Emiliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emiliano draait met de bal, schiet en ... Konov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Arshinkov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - CSKA[2009] 0:6

33e minuut.
Siripaka passt de bal met de wreef. Dunev is nu in balbezit. Dunev passt de bal in één keer door. Emiliano rent richting de bal. Emiliano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

34e minuut.
Stefanov rent richting de bal. Siripaka onderschept slim de pass. Domovchiev is nu in balbezit. Siripaka onderschept slim de pass. Siripaka geeft de bal voor. Konov bokst de bal weg. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Klungelig pakt Dunev de bal. Dunev met een sublieme pass. Manev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev onderschept slim de pass. Chenev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Dunev geeft de bal voor. Klungelig pakt Manev de bal. Rusinov geeft een hoge lob. Dunev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dunev passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rusinov probeert naar een medespeler te passen. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arshinkov. Chenev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rusinov komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Chakarov is nu in balbezit. Chenev verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliano rent richting de bal. Emiliano haalt uit met een fantastische trap. Konov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - CSKA[2009] 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast and furious 88%, CSKA[2009] 12%.
Fast and furious - CSKA[2009] 0:7

46e minuut.
Rusinov geeft een lange en hoge pass. Konov met een sublieme pass. Kaundjiev kopt de bal weg. Chenev rent richting de bal. Chenev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - CSKA[2009] 0:8

52e minuut.
Konov trapt de bal weg van het doel. Avramov kopt de bal weg. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev is nu in balbezit. Chenev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dunev zal de hoekschop nemen. Daar is Rusinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - CSKA[2009] 0:9

57e minuut.
Dunev passt de bal in één keer door. Rusinov rent richting de bal. Chenev rent richting de bal. Chenev draait met de bal, schiet en ... Konov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - CSKA[2009] 0:10

57e minuut.
Avramov speelt de bal door. Daar is Dekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emiliano rent richting de bal. Emiliano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siripaka met een snelle inworp. Kaundjiev speelt de bal door. Chenev rent richting de bal. Chenev schiet op doel. Konov bokst de bal weg. Daar is Emiliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emiliano haalt uit met een fantastische trap. Konov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - CSKA[2009] 0:11

67e minuut.
Siripaka met een snelle inworp. Stefanov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dunev. Dunev krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Dunev passt de bal zonder na te denken. Siripaka is nu in balbezit. Siripaka passt de bal in één keer door. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano schiet op doel. Konov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - CSKA[2009] 0:12

74e minuut.
Dunev is nu in balbezit. Chakarov speelt de bal door. Siripaka rent richting de bal. Emiliano rent richting de bal. Emiliano schiet op doel. Konov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dunev neemt de hoekschop. Daar is Pavlov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chenev is nu in balbezit. Chenev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - CSKA[2009] 0:13

79e minuut.
Avramov probeert de bal aan de voet te houden. Teterko rent richting de bal. Teterko probeert naar een medespeler te passen. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Emiliano is nu in balbezit. Emiliano passt de bal met de wreef. Rusinov met een sublieme pass. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev draait met de bal, schiet en ... Konov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Chenev onderschept slim de pass. Chenev passt de bal zonder na te denken. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - CSKA[2009] 0:14

89e minuut.
Siripaka probeert naar een medespeler te passen. Domovchiev is nu in balbezit. Chenev onderschept slim de pass. Emiliano rent richting de bal. Emiliano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Emiliano rent richting de bal. Emiliano draait met de bal, schiet en ... Konov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - CSKA[2009] 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast and furious 81%, CSKA[2009] 19%.
Fast and furious - CSKA[2009] 0:15