Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Сатурн 2020 FC Izkra
safe Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
89% Spel op eigen helft 11%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 17.6
matig Schieten slecht
redelijk Passen slecht
solide Verdedigen slecht


12e minuut.
Daar is Rareşoaica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orachev met de inworp. Shikov is nu in balbezit. Shikov speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Drozdov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gołoś. Drozdov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drozdov wilt de vrije trap nemen. Domingo probeert wanhopig de bal te grijpen. Kabulov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - FC Izkra 0:1

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orachev met een snelle inworp. Shikov is nu in balbezit. Shikov schiet op doel. Domingo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - FC Izkra 0:2

20e minuut.
Shikov rent richting de bal. Shikov passt de bal zonder na te denken. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov schiet op doel. Domingo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Shikov rent richting de bal. Shikov geeft een hoge lob. Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Domingo trapt de bal weg. Inworp. Drozdov met een snelle inworp. Shikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikov probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Domingo trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orachev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shikov rent richting de bal. Shikov speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pilarz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drozdov met een snelle inworp. Shikov rent richting de bal. Shikov haalt uit met een fantastische trap. Domingo bokst de bal weg.

34e minuut.
Orachev met de inworp. Shikov is nu in balbezit. Shikov probeert naar een medespeler te passen. Kabulov rent richting de bal. Kabulov haalt uit met een fantastische trap. Domingo bokst de bal weg.

39e minuut.
Gołoś is nu in balbezit. Gołoś geeft een hoge lob. Orachev heeft problemen om de bal te vangen. Penzar rent richting de bal. Penzar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - FC Izkra 1:2

45e minuut.
Drozdov neemt de hoekschop. De bal rolt over de achterlijn. Domingo met een harde bal richting middenveld. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Orachev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Сатурн 2020 93%, FC Izkra 7%.
ФК Сатурн 2020 - FC Izkra 1:2

48e minuut.
Ilmer geeft een hoge lob. Orachev is nu in balbezit. Orachev passt de bal zonder na te denken. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov draait met de bal, schiet en ... Domingo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Gołoś passt de bal zonder na te denken. Vivas rent richting de bal. Vivas passt de bal met de wreef. Echaust bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ilmer verovert de bal door een tackle van achteren. Ilmer met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drozdov met een snelle inworp. Shikov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Shikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikov geeft een hoge lob. Orachev kopt de bal weg. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - FC Izkra 1:3

81e minuut.
Domingo met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drozdov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shikov is nu in balbezit. Shikov geeft een lange en hoge pass. Domingo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - FC Izkra 1:4

88e minuut.
Vodenicharov met de inworp. Velikov controleert de bal met de borst. Velikov speelt de bal door. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov haalt uit met een fantastische trap. Domingo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Сатурн 2020 85%, FC Izkra 15%.
ФК Сатурн 2020 - FC Izkra 1:4