Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Izkra ФК Сатурн 2020
Normal Tactiek safe
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 28.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen good


1e minuut.
Shikov probeert naar een medespeler te passen. Kabulov rent richting de bal. Klungelig pakt Kabulov de bal. Shikov is nu in balbezit. Shikov schiet op doel. Borriello bokst de bal weg.

4e minuut.
Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdov met een sublieme pass. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Borriello trapt de bal weg van het doel. Conev kopt de bal weg. Cartaxo speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 1:0

23e minuut.
Drozdov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Timev rent richting de bal. Shikov onderschept slim de pass. Shikov schiet op doel. Borriello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gergishanov geeft een hoge lob. Inworp. Orachev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shikov is nu in balbezit. Shikov passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cartaxo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orachev met een snelle inworp. Shikov rent richting de bal. Shikov haalt uit met een fantastische trap. Borriello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kabulov rent richting de bal. Kabulov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 2:0

33e minuut.
Velikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Borriello verovert de bal door een tackle van achteren. Borriello met een sublieme pass. Kabulov rent richting de bal. Kabulov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Shikov is nu in balbezit. Shikov probeert naar een medespeler te passen. Kabulov rent richting de bal. Kabulov draait met de bal, schiet en ... Borriello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 3:0

37e minuut.
Lolov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev probeert naar een medespeler te passen. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov draait met de bal, schiet en ... Borriello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Izkra 23%, ФК Сатурн 2020 77%.
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 3:0

47e minuut.
Conev geeft een lange en hoge pass. Velikov is nu in balbezit. Velikov passt de bal met de wreef. Shikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 4:0

54e minuut.
Vodenicharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodenicharov passt de bal zonder na te denken. Timev rent richting de bal. Shikov verovert de bal door een tackle van achteren. Shikov draait met de bal, schiet en ... Borriello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 5:0

57e minuut.
Shikov geeft de bal voor. Orachev speelt de bal door. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov schiet op doel. Borriello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 6:0

62e minuut.
Drozdov rent richting de bal. Drozdov speelt de bal door. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 7:0

65e minuut.
Millinkhoffer geeft een lange en hoge pass. Velikov rent richting de bal. Velikov passt de bal zonder na te denken. Shikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikov draait met de bal, schiet en ... Borriello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Orachev passt de bal zonder na te denken. Shikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikov speelt de bal door. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov haalt uit met een fantastische trap. Borriello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kabulov schiet op doel. Borriello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drozdov neemt de hoekschop. Matev kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Shikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shikov met een sublieme pass. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov haalt uit met een fantastische trap. Borriello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Izkra 13%, ФК Сатурн 2020 87%.
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 7:0