Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Sofia 2017 lisko2bg
Best Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 18.2
formidable Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Shipkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujačić met een sublieme pass. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 1:0

5e minuut.
Lakwa rent richting de bal. Lakwa passt de bal in één keer door. Nedev is nu in balbezit. Pawelczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawelczyk schiet op doel. Ankov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kopa-Ostrowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bichu rent richting de bal. Bichu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 2:0

7e minuut.
Daar is Lakwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakwa passt de bal met de wreef. Vujačić probeert naar een medespeler te passen. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 3:0

13e minuut.
Vulchinovski rent richting de bal. Vujačić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujačić geeft de bal voor. Pawelczyk probeert de bal met de borst te controleren. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 4:0

16e minuut.
Lakwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walczuk rent richting de bal. Walczuk passt de bal zonder na te denken. Bichu rent richting de bal. Bichu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pawelczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawelczyk passt de bal in één keer door. Bichu rent richting de bal. Bichu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 5:0

26e minuut.
Walczuk probeert naar een medespeler te passen. Lakwa is nu in balbezit. Zlatinov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zlatinov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Shipkov rent richting de bal. Formidável verovert de bal door een tackle van achteren. Formidável geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bichu de bal. Bichu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Walczuk met een sublieme pass. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić passt de bal in één keer door. Bichu is nu in balbezit. Bichu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ankov trapt de bal weg. Lakwa kopt de bal weg. Daar is Walczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walczuk geeft de bal voor. Bichu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Hvoynev geeft een hoge lob. Bichu heeft problemen om de bal te vangen. Bichu probeert naar een medespeler te passen. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 6:0

33e minuut.
Lakwa probeert naar een medespeler te passen. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk geeft een hoge lob. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Ankov trapt de bal weg van het doel. Vujačić kopt de bal weg. Bichu heeft problemen om de bal te vangen. Bichu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Vulchinovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujačić met een sublieme pass. Bichu heeft problemen om de bal te vangen. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vujačić kopt de bal weg. Daar is Mundev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. Konov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 7:0

40e minuut.
Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk passt de bal zonder na te denken. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. Ankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 18%, lisko2bg 82%.
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 8:0

47e minuut.
Pawelczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pawelczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. Bichu is nu in balbezit. Bichu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Lakwa geeft de bal voor. Bichu heeft problemen om de bal te vangen. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. Ankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 9:0

51e minuut.
Krustev speelt de bal door. Vulchinovski rent richting de bal. Vulchinovski geeft de bal voor. Apostolov is nu in balbezit. Apostolov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 9:1

53e minuut.
Walczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Walczuk met een sublieme pass. Bichu is nu in balbezit. Bichu draait met de bal, schiet en ... Ankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 10:1

57e minuut.
Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk speelt de bal door. Bichu is nu in balbezit. Bichu haalt uit met een fantastische trap. Ankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 11:1

57e minuut.
Daar is Apostolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk passt de bal in één keer door. Bichu is nu in balbezit. Bichu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Lakwa geeft de bal voor. Bichu rent richting de bal. Bichu passt de bal met de wreef. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Bichu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pawelczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bichu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 12:1

63e minuut.
Lakwa probeert naar een medespeler te passen. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu haalt uit met een fantastische trap. Ankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 13:1

65e minuut.
Krustev heeft problemen om de bal te vangen. Walczuk speelt de bal door. Bichu is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pawelczyk is nu in balbezit. Nedev verovert de bal door een tackle van achteren. Nedev geeft een hoge lob. Vujačić rent richting de bal. Vujačić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mundev passt de bal zonder na te denken. Walczuk geeft een hoge lob. Pawelczyk kopt de bal weg. Bichu rent richting de bal. Bichu draait met de bal, schiet en ... Ankov bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Banov is nu in balbezit. Vujačić onderschept slim de pass. Vujačić met een sublieme pass. Bichu rent richting de bal. Bichu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 14:1

73e minuut.
Klungelig pakt Nedev de bal. Lakwa met een sublieme pass. Pawelczyk met een sublieme pass. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 15:1

74e minuut.
Pawelczyk passt de bal zonder na te denken. Vujačić geeft een lange en hoge pass. Daar is Kopa-Ostrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ankov met een harde bal richting middenveld. Lakwa rent richting de bal. Lakwa met een sublieme pass. Bichu rent richting de bal. Bichu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lakwa met een sublieme pass. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk passt de bal in één keer door. Bichu is nu in balbezit. Bichu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Draszba geeft een hoge lob. Inworp. Banov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Walczuk passt de bal zonder na te denken. Lakwa probeert naar een medespeler te passen. Bichu is nu in balbezit. Bichu haalt uit met een fantastische trap. Ankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 16:1

83e minuut.
Walczuk passt de bal zonder na te denken. Vujačić speelt de bal door. Lakwa speelt de bal door. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... Ankov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 17:1

90e minuut.
Vulchinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 18:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 13%, lisko2bg 87%.
CSKA Sofia 2017 - lisko2bg 18:1