Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lisko2bg CSKA Sofia 2017
Normal Tactiek Best
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 46.8
weak Schieten outstanding
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Pawelczyk probeert naar een medespeler te passen. Bichu rent richting de bal. Bichu met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pawelczyk passt de bal in één keer door. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa geeft de bal voor. Daar is Bichu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bichu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:1

8e minuut.
Vujačić geeft de bal voor. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski geeft een lange en hoge pass. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:2

11e minuut.
Lakwa kopt de bal weg. Bichu met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Konov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:3

16e minuut.
Banov rent richting de bal. Bichu onderschept slim de pass. Bichu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pawelczyk de bal. Pawelczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:4

19e minuut.
Walczuk speelt de bal door. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski geeft een hoge lob. Bichu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:5

21e minuut.
Lakwa is nu in balbezit. Lakwa geeft een hoge lob. Mundev heeft problemen om de bal te vangen. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:6

23e minuut.
Walczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczuk met een sublieme pass. Lakwa probeert naar een medespeler te passen. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:7

24e minuut.
Formidável is nu in balbezit. Formidável probeert naar een medespeler te passen. Vujačić met een sublieme pass. Bichu rent richting de bal. Bichu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lakwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walczuk is nu in balbezit. Walczuk geeft een lange en hoge pass. Daar is Bichu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bichu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:8

26e minuut.
Banov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu verovert de bal door een tackle van achteren. Bichu passt de bal in één keer door. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vujačić geeft de bal voor. Daar is Konov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopa-Ostrowski probeert naar een medespeler te passen. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vujačić met een snelle inworp. Walczuk probeert naar een medespeler te passen. Lakwa probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vujačić zal de hoekschop nemen. Bichu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vujačić onderschept slim de pass. Vujačić speelt de bal door. Bichu is nu in balbezit. Bichu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:9

42e minuut.
Mundev rent richting de bal. Vujačić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujačić probeert naar een medespeler te passen. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lakwa rent richting de bal. Lakwa passt de bal in één keer door. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk geeft de bal voor. Bichu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:10

45e minuut.
Walczuk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lakwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakwa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pawelczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawelczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lisko2bg 76%, CSKA Sofia 2017 24%.
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:11

46e minuut.
Vulchinovski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopa-Ostrowski geeft de bal voor. Bichu springt en kopt de bal. Ankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

51e minuut.
Vulchinovski heeft problemen om de bal te vangen. Bichu rent richting de bal. Bichu passt de bal in één keer door. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Ankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Vujačić speelt de bal door. Bichu is nu in balbezit. Bichu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pawelczyk de bal. Pawelczyk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pawelczyk is nu in balbezit. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:12

57e minuut.
Kopa-Ostrowski heeft problemen om de bal te vangen. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić passt de bal met de wreef. Bichu rent richting de bal. Bichu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:13

59e minuut.
Pawelczyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mundev de bal. Vujačić rent richting de bal. Vujačić geeft een lange en hoge pass. Bichu springt en kopt de bal. Ankov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Klungelig pakt Apostolov de bal. Walczuk rent richting de bal. Walczuk geeft een hoge lob. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lakwa geeft een hoge lob. Bichu kan de bal niet met de borst controleren. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski schiet op doel. Ankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:14

65e minuut.
Daar is Apostolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banov bereikt de bal nog maar net als eerste. Banov speelt de bal door. Bichu rent richting de bal. Bichu schiet op doel. Ankov bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:15

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ankov niet meer kan verder spelen. Zlatinov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pawelczyk de bal. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap. Zlatinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić passt de bal zonder na te denken. Kopa-Ostrowski speelt de bal door. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk geeft een lange en hoge pass. Mundev is nu in balbezit. Bichu verovert de bal door een tackle van achteren. Bichu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:16

73e minuut.
Vujačić passt de bal zonder na te denken. Bichu is nu in balbezit. Nedev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bichu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kopa-Ostrowski neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Zlatinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kopa-Ostrowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Konov de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vujačić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kopa-Ostrowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bichu rent richting de bal. Bichu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Bichu kopt de bal weg. Daar is Nedev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... Zlatinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:17

82e minuut.
Banov is nu in balbezit. Pawelczyk onderschept slim de pass. Pawelczyk met een sublieme pass. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:18

88e minuut.
Walczuk probeert de bal aan de voet te houden. Krustev bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Walczuk geeft een lange en hoge pass. Bichu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lakwa rent richting de bal. Lakwa passt de bal in één keer door. Kopa-Ostrowski probeert naar een medespeler te passen. Bichu rent richting de bal. Bichu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lisko2bg 85%, CSKA Sofia 2017 15%.
lisko2bg - CSKA Sofia 2017 0:19