Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR Felatgsdffhsh
352 Tactiek 532
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.3 gemiddelde waardering 25.1
good Schieten average
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Eryiğit onderschept slim de pass. Eryiğit passt de bal in één keer door. Esen bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov verovert de bal door een tackle van achteren. Shilkov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kolsuz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - Felatgsdffhsh 0:1

4e minuut.
Shilkov met een sublieme pass. Eren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Eren verovert de bal door een tackle van achteren. Eren schiet op doel. Paal! Kolsuz probeert wanhopig de bal te grijpen. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - Felatgsdffhsh 0:2

6e minuut.
Dubilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Esen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eryiğit speelt de bal door. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Shilkov probeert naar een medespeler te passen. Özbir heeft problemen om de bal te vangen. Özbir speelt de bal door. Eren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eren schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kolsuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Esen passt de bal zonder na te denken. Eryiğit rent richting de bal. Eryiğit passt de bal zonder na te denken. Beşer heeft problemen om de bal te vangen. Beşer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - Felatgsdffhsh 1:2

11e minuut.
Süneroğlu is nu in balbezit. Özbir is nu in balbezit. Özbir speelt de bal door. Beşer rent richting de bal. Beşer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Nacioğlu is nu in balbezit. Nacioğlu geeft een hoge lob. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - Felatgsdffhsh 2:2

28e minuut.
Kırmızı is nu in balbezit. Aksakal onderschept slim de pass. Aksakal met een sublieme pass. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki schiet op doel. Ulaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kırmızı passt de bal in één keer door. Eryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Eryiğit speelt de bal door. Daar is Bernacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Aksakal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Beşer de bal. Beşer passt de bal met de wreef. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ulaş trapt de bal weg van het doel. Eryiğit kopt de bal weg. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - Felatgsdffhsh 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VARTAŞ ELAZIĞSPOR 47%, Felatgsdffhsh 53%.
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - Felatgsdffhsh 3:2

56e minuut.
Bernacki onderschept slim de pass. Ulubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulubey passt de bal in één keer door. Beşer rent richting de bal. Beşer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bernacki is nu in balbezit. Beşer is nu in balbezit. Beşer passt de bal in één keer door. Bernacki rent richting de bal. Bernacki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - Felatgsdffhsh 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VARTAŞ ELAZIĞSPOR 43%, Felatgsdffhsh 57%.
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - Felatgsdffhsh 4:2