Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AkınSpor FC Twins
Normal Tactiek antrenman att
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 36.7
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Arolat is nu in balbezit. Varjan onderschept slim de pass. Varjan probeert naar een medespeler te passen. Adanalı rent richting de bal. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gitmez heeft problemen om de bal te vangen. Hiçyorulmaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yandımoğlu de bal. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hiçyorulmaz rent richting de bal. Hiçyorulmaz passt de bal in één keer door. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı schiet op doel. Afat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Arolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyorulmaz met een sublieme pass. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Takmaz speelt de bal door. Atanan rent richting de bal. Atanan geeft de bal voor. Dalan is nu in balbezit. Dalan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Sweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Sweeney geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ropa niet meer kan verder spelen. Mucuk komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Hiçyorulmaz heeft problemen om de bal te vangen. Hiçyorulmaz passt de bal zonder na te denken. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz draait met de bal, schiet en ... Yandımoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kowalewski passt de bal zonder na te denken. Silahtaroğlu is nu in balbezit. Dziwak onderschept slim de pass. Dziwak geeft een lange en hoge pass. Adanalı maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC Twins 0:1

35e minuut.
Takmaz is nu in balbezit. Yandımoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Adanalı onderschept slim de pass. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC Twins 0:2

37e minuut.
Soyak geeft een hoge lob. Balparmak geeft de bal voor. Daar is Soyak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dziwak probeert naar een medespeler te passen. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Arolat geeft de bal voor. Daar is Sweeney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz passt de bal met de wreef. Zilci rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC Twins 1:2

44e minuut.
Varjan rent richting de bal. Varjan passt de bal zonder na te denken. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yandımoğlu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AkınSpor 75%, FC Twins 25%.
AkınSpor - FC Twins 1:2

46e minuut.
Kowalewski met een sublieme pass. Adanalı kan de bal niet met de borst controleren. Adanalı speelt de bal door. Takmaz rent richting de bal. Takmaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gitmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC Twins 1:3

48e minuut.
Hiçyorulmaz passt de bal zonder na te denken. Adanalı heeft problemen om de bal te vangen. Adanalı passt de bal in één keer door. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Arolat is nu in balbezit. Hiçyorulmaz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hiçyorulmaz krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Takmaz rent richting de bal. Takmaz passt de bal in één keer door. Gitmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı onderschept slim de pass. Adanalı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC Twins 1:4

63e minuut.
Mucuk met een harde bal richting middenveld. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Üstündağ is nu in balbezit. Adanalı onderschept slim de pass. Adanalı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Afat met een harde bal richting middenveld. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Adanalı de bal. Adanalı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Adanalı is nu in balbezit. Adanalı schiet op doel. Yandımoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varjan is nu in balbezit. Varjan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Varjan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hiçyorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz geeft de bal voor. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Taşkınalper geeft een hoge lob. Dalan kan de bal niet met de borst controleren. Kowalewski speelt de bal door. Daar is Takmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Silahtaroğlu is nu in balbezit. Silahtaroğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taşkınalper met een snelle inworp. Dziwak geeft de bal voor. Afat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC Twins 1:5

75e minuut.
Silahtaroğlu geeft een lange en hoge pass. Zilci kopt de bal weg. Kowalewski speelt de bal door. Adanalı rent richting de bal. Adanalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC Twins 1:6

81e minuut.
Kowalewski speelt de bal door. Dziwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak passt de bal in één keer door. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dziwak geeft een hoge lob. Hiçyorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz speelt de bal door. Adanalı rent richting de bal. Adanalı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hiçyorulmaz heeft problemen om de bal te vangen. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz passt de bal in één keer door. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AkınSpor 84%, FC Twins 16%.
AkınSpor - FC Twins 1:6