Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Twins AkınSpor
antrenman att Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 17
outstanding Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dalan is nu in balbezit. Kowalewski onderschept slim de pass. Kowalewski passt de bal zonder na te denken. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Hiçyorulmaz schiet op doel. Afat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Taşkınalper rent richting de bal. Taşkınalper geeft een lange en hoge pass. Yandımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı verovert de bal door een tackle van achteren. Adanalı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Dziwak is nu in balbezit. Dziwak geeft een hoge lob. Gitmez is nu in balbezit. Adanalı verovert de bal door een tackle van achteren. Adanalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - AkınSpor 1:0

11e minuut.
Kowalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalewski passt de bal zonder na te denken. Adanalı heeft problemen om de bal te vangen. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kowalewski speelt de bal door. Dziwak is nu in balbezit. Dziwak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hiçyorulmaz de bal. Hiçyorulmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dziwak geeft een lange en hoge pass. Afat probeert naar een medespeler te passen. Kowalewski kopt de bal weg. Takmaz rent richting de bal. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Üstündağ geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varjan met de inworp. Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adanalı krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - AkınSpor 2:0

26e minuut.
Takmaz onderschept slim de pass. Takmaz geeft de bal voor. Hiçyorulmaz kan de bal niet met de borst controleren. Hiçyorulmaz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gitmez de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Varjan neemt de hoekschop. Daar is Takmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - AkınSpor 3:0

31e minuut.
Afat trapt de bal weg van het doel. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Yandımoğlu rent richting de bal. Adanalı verovert de bal door een tackle van achteren. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sweeney probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kowalewski speelt de bal door. Yandımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı verovert de bal door een tackle van achteren. Adanalı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz probeert naar een medespeler te passen. Gitmez heeft problemen om de bal te vangen. Afat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - AkınSpor 4:0

41e minuut.
Üstündağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstündağ geeft een hoge lob. Urdea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adanalı de bal. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - AkınSpor 5:0

43e minuut.
Adanalı verovert de bal door een tackle van achteren. Yandımoğlu rent richting de bal. Yandımoğlu geeft een lange en hoge pass. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı draait met de bal, schiet en ... Afat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Twins 27%, AkınSpor 73%.
FC Twins - AkınSpor 5:0

46e minuut.
Selçuklu controleert de bal met de borst. Kowalewski rent richting de bal. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kowalewski is nu in balbezit. Kowalewski passt de bal met de wreef. Adanalı rent richting de bal. Adanalı haalt uit met een fantastische trap. Afat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - AkınSpor 6:0

51e minuut.
Dziwak rent richting de bal. Dziwak geeft de bal voor. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - AkınSpor 7:0

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Varjan neemt de hoekschop. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz haalt uit met een fantastische trap. Afat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Kowalewski is nu in balbezit. Kowalewski passt de bal zonder na te denken. Adanalı rent richting de bal. Adanalı schiet op doel. Gitmez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Varjan probeert naar een medespeler te passen. Kowalewski rent richting de bal. Kowalewski geeft een hoge lob. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - AkınSpor 8:0

75e minuut.
Hiçyorulmaz geeft de bal voor. Gitmez heeft problemen om de bal te vangen. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı schiet op doel. Afat probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sweeney speelt de bal door. Varjan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yandımoğlu de bal. Adanalı rent richting de bal. Adanalı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Selçuklu kopt de bal weg. Kowalewski rent richting de bal. Kowalewski geeft een hoge lob. Adanalı rent richting de bal. Adanalı haalt uit met een fantastische trap. Afat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - AkınSpor 9:0

88e minuut.
Arolat is nu in balbezit. Arolat passt de bal in één keer door. Üstündağ probeert de bal aan de voet te houden. Hiçyorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Twins 25%, AkınSpor 75%.
FC Twins - AkınSpor 9:0