Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varavor Batıkent Kültür
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Koçak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kalkan de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Orakçı neemt de hoekschop. Koçak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - Batıkent Kültür 0:1

6e minuut.
Yiğitoğlu rent richting de bal. Günal onderschept slim de pass. Koçak verovert de bal door een tackle van achteren. Koçak draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Gölemezli de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kabak heeft problemen om de bal te vangen. Kabak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kalkan de bal. Koçak bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Yiğitoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitoğlu probeert naar een medespeler te passen. Koçak bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçak haalt uit met een fantastische trap. Gölemezli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Topraktepe probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Patlar met een snelle inworp. Klungelig pakt Orakçı de bal. Orakçı geeft een lange en hoge pass. Bahçeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Özsürgün verovert de bal door een tackle van achteren. Kocatürk geeft de bal voor. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Varavor - Batıkent Kültür 1:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Topraktepe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Binboğa speelt de bal door. Özsürgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varavor 60%, Batıkent Kültür 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Varavor - Batıkent Kültür 1:1

51e minuut.
Tekand speelt de bal door. Kocatürk heeft problemen om de bal te vangen. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - Batıkent Kültür 2:1

53e minuut.
Altıparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıparmak speelt de bal door. Kalkavan heeft problemen om de bal te vangen. Töre bereikt de bal nog maar net als eerste. Töre geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bahçeli probeert naar een medespeler te passen. Gümüşsöz kopt de bal weg. Koçak heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitoğlu rent richting de bal. Yiğitoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
İlalay met de inworp. Günal bereikt de bal nog maar net als eerste. Günal met een sublieme pass. Özsürgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Samancı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - Batıkent Kültür 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varavor 35%, Batıkent Kültür 65%.
Varavor - Batıkent Kültür 3:1