Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Twins FC DENİZLİSPOR
antrenman att Tactiek Hedef
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 46.9
very good Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Varjan rent richting de bal. Varjan geeft de bal voor. Hiçyorulmaz kopt de bal weg. Orbaiz verovert de bal door een tackle van achteren. Na een snelle pass probeert Adanalı de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Larrota speelt de bal door. Balparmak probeert naar een medespeler te passen. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen rent richting de bal. Hasunen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Larrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrota passt de bal zonder na te denken. Briller rent richting de bal. Larrota rent richting de bal. Larrota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hasunen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Larrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen is nu in balbezit. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Tugedam met de inworp. Negrilă probeert naar een medespeler te passen. Hasunen rent richting de bal. Larrota is nu in balbezit. Larrota haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Hiçyorulmaz heeft problemen om de bal te vangen. Hiçyorulmaz met een sublieme pass. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı schiet op doel. Czaszyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - FC DENİZLİSPOR 1:0

18e minuut.
Daar is Larrota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larrota passt de bal in één keer door. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Balparmak de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ropa met een sublieme pass. Llorente rent richting de bal. Llorente passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hasunen de bal. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Adanalı heeft problemen om de bal te vangen. Llorente rent richting de bal. Llorente probeert naar een medespeler te passen. Negrilă rent richting de bal. Negrilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Briller met een sublieme pass. Negrilă rent richting de bal. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen schiet op doel. Ropa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Twins - FC DENİZLİSPOR 1:1

28e minuut.
Briller passt de bal in één keer door. Larrota rent richting de bal. Larrota passt de bal zonder na te denken. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Briller heeft problemen om de bal te vangen. Briller speelt de bal door. Larrota met een sublieme pass. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen draait met de bal, schiet en ... Ropa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Briller bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Briller raakt geblesseerd tijdens het duel. Llorente zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hasunen kopt de bal weg. Negrilă rent richting de bal. Hasunen rent richting de bal. Hasunen schiet op doel. Ropa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Llorente is nu in balbezit. Llorente speelt de bal door. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - FC DENİZLİSPOR 1:2

43e minuut.
Briller is nu in balbezit. Larrota rent richting de bal. Larrota passt de bal zonder na te denken. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen schiet op doel. Ropa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Twins 72%, FC DENİZLİSPOR 28%.
FC Twins - FC DENİZLİSPOR 1:2

51e minuut.
Briller bereikt de bal nog maar net als eerste. Briller passt de bal in één keer door. Hasunen rent richting de bal. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. Ropa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - FC DENİZLİSPOR 1:3

54e minuut.
Briller speelt de bal door. Larrota met een sublieme pass. Hasunen rent richting de bal. Hasunen schiet op doel. Ropa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Sverrisson komt het veld opgelopen. Ropa met een harde bal richting middenveld. Briller bereikt de bal nog maar net als eerste. Briller probeert naar een medespeler te passen. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen schiet op doel. Ropa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lăzărescu komt het veld opgelopen. Ropa trapt de bal weg van het doel. Larrota kopt de bal weg. Hasunen rent richting de bal. Hasunen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Czaszyn speelt de bal door. Lăzărescu kopt de bal weg. Negrilă rent richting de bal. Negrilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hiçyorulmaz rent richting de bal. Negrilă onderschept slim de pass. Negrilă passt de bal zonder na te denken. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. Ropa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lăzărescu zal de hoekschop nemen. Hasunen rent richting de bal. Hasunen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - FC DENİZLİSPOR 1:4

74e minuut.
Sweeney probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sverrisson rent richting de bal. Sverrisson passt de bal in één keer door. Larrota rent richting de bal. Larrota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hasunen passt de bal zonder na te denken. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu passt de bal zonder na te denken. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lăzărescu kopt de bal weg. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă probeert naar een medespeler te passen. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - FC DENİZLİSPOR 1:5

80e minuut.
Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu passt de bal zonder na te denken. Balparmak probeert de bal aan de voet te houden. Hasunen rent richting de bal. Hasunen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal rolt over de achterlijn. Kollega komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Negrilă heeft problemen om de bal te vangen. Sverrisson rent richting de bal. Sverrisson met een sublieme pass. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lăzărescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hasunen met een sublieme pass. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - FC DENİZLİSPOR 1:6

85e minuut.
Lăzărescu probeert naar een medespeler te passen. Negrilă kan de bal niet met de borst controleren. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. Ropa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Larrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrota schiet op doel. Ropa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Lăzărescu is nu in balbezit. Takmaz onderschept slim de pass. Takmaz met een sublieme pass. Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ropa probeert naar een medespeler te passen. Llorente probeert naar een medespeler te passen. Negrilă kan de bal niet met de borst controleren. Negrilă schiet op doel. Ropa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Twins 73%, FC DENİZLİSPOR 27%.
FC Twins - FC DENİZLİSPOR 1:6