Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DENİZLİSPOR FC Twins
Hedef Tactiek antrenman att
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 40.4
excellent Schieten formidable
good Passen average
average Verdedigen average


4e minuut.
Takmaz rent richting de bal. Takmaz passt de bal in één keer door. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Negrilă kan de bal niet met de borst controleren. Negrilă probeert naar een medespeler te passen. Hasunen heeft problemen om de bal te vangen. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă schiet op doel. Ropa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Takmaz met een sublieme pass. Varjan is nu in balbezit. Varjan geeft de bal voor. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Dziwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Panagoulis de bal. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Falczyk is nu in balbezit. Falczyk geeft een lange en hoge pass. Takmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen draait met de bal, schiet en ... Ropa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Florián bereikt de bal nog maar net als eerste. Florián geeft een hoge lob. Falczyk kopt de bal weg. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Falczyk is nu in balbezit. Falczyk probeert naar een medespeler te passen. Hasunen heeft problemen om de bal te vangen. Hasunen draait met de bal, schiet en ... Ropa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - FC Twins 1:0

29e minuut.
Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sverrisson rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sverrisson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hasunen springt en kopt de bal. Ropa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sweeney heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - FC Twins 2:0

31e minuut.
Urdea is nu in balbezit. Negrilă rent richting de bal. Negrilă passt de bal met de wreef. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hiçyorulmaz onderschept slim de pass. Kowalewski is nu in balbezit. Kowalewski speelt de bal door. Adanalı rent richting de bal. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - FC Twins 2:1

40e minuut.
Sweeney geeft een lange en hoge pass. Inworp. Florián met de inworp. Negrilă rent richting de bal. Negrilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Balparmak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sverrisson met een snelle inworp. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ropa met een harde bal richting middenveld. Falczyk kopt de bal weg. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - FC Twins 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 34%, FC Twins 66%.
FC DENİZLİSPOR - FC Twins 3:1

51e minuut.
Jackowski geeft een hoge lob. Negrilă kopt de bal weg. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen schiet op doel. Ropa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - FC Twins 4:1

52e minuut.
Taşkınalper geeft een hoge lob. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă met een sublieme pass. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Falczyk probeert naar een medespeler te passen. Negrilă rent richting de bal. Negrilă passt de bal zonder na te denken. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - FC Twins 5:1

56e minuut.
Takmaz rent richting de bal. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz rent richting de bal. Hasunen verovert de bal door een tackle van achteren. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. Ropa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Llorente met de inworp. Jackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackowski passt de bal in één keer door. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Negrilă rent richting de bal. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sweeney legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hasunen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hasunen neemt zijn aanloop. Ropa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Hasunen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - FC Twins 6:1

61e minuut.
Klungelig pakt Dziwak de bal. Llorente geeft een lange en hoge pass. Hasunen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Kowalewski speelt de bal door. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz speelt de bal door. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Balparmak geeft een lange en hoge pass. Llorente rent richting de bal. Llorente geeft een lange en hoge pass. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Dziwak de bal. Sverrisson is nu in balbezit. Sverrisson passt de bal zonder na te denken. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Falczyk is nu in balbezit. Falczyk passt de bal in één keer door. Negrilă rent richting de bal. Hasunen rent richting de bal. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. Ropa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Falczyk speelt de bal door. Florián bereikt de bal nog maar net als eerste. Florián met een sublieme pass. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dziwak passt de bal met de wreef. Jackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Hasunen de bal. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Tugedam passt de bal zonder na te denken. Jackowski is nu in balbezit. Jackowski passt de bal zonder na te denken. Hasunen rent richting de bal. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 25%, FC Twins 75%.
FC DENİZLİSPOR - FC Twins 6:1