Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Endospor F.C AkınSpor
3-4-3 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 17.9
excellent Schieten weak
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Cihaner rent richting de bal. Cihaner passt de bal in één keer door. Sabău is nu in balbezit. Sabău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - AkınSpor 1:0

14e minuut.
Sabău is nu in balbezit. Sabău speelt de bal door. Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Fatsalı speelt de bal door. Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu passt de bal met de wreef. Sabău rent richting de bal. Sabău schiet op doel. Afat bokst de bal weg.

20e minuut.
Atanan rent richting de bal. Chvástal bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Atanan krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Fatsalı geeft de bal voor. Daar is Arolat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soyak rent richting de bal. Fatsalı onderschept slim de pass. Fatsalı geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gitmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu onderschept slim de pass. Kemaoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Sabău de bal. Sabău draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Fatsalı rent richting de bal. Fatsalı passt de bal in één keer door. Daar is Arolat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Geçitvermez de bal. Silahtaroğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geçitvermez raakt geblesseerd tijdens het duel. Chvástal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Sabău de bal. Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - AkınSpor 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Endospor F.C 20%, AkınSpor 80%.
Endospor F.C - AkınSpor 2:0

50e minuut.
Kemaoğlu rent richting de bal. Gitmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kemaoğlu haalt uit met een fantastische trap. Afat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - AkınSpor 3:0

51e minuut.
Selçuklu met een sublieme pass. Daar is Dalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău rent richting de bal. Sabău haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mühürdar met een snelle inworp. Cihaner heeft problemen om de bal te vangen. Cihaner speelt de bal door. Fatsalı rent richting de bal. Fatsalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Chvástal probeert naar een medespeler te passen. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı passt de bal zonder na te denken. Sabău is nu in balbezit. Sabău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - AkınSpor 4:0

61e minuut.
Chvástal speelt de bal door. Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu met een sublieme pass. Sabău is nu in balbezit. Sabău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cihaner met een sublieme pass. Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu passt de bal in één keer door. Sabău is nu in balbezit. Sabău draait met de bal, schiet en ... Afat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sabău is nu in balbezit. Sabău schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - AkınSpor 5:0

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Afat met een harde bal richting middenveld. Cihaner kopt de bal weg. Sabău heeft problemen om de bal te vangen. Sabău schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Arolat is nu in balbezit. Cihaner onderschept slim de pass. Cihaner probeert naar een medespeler te passen. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Endospor F.C 31%, AkınSpor 69%.
Endospor F.C - AkınSpor 5:0