Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFYONKARAHİSAR Varavor
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Tekand rent richting de bal. Tok verovert de bal door een tackle van achteren. Tok speelt de bal door. Yeneralp is nu in balbezit. Yeneralp haalt uit met een fantastische trap. Bahçeli bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Töre zal de hoekschop nemen. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - Varavor 0:1

21e minuut.
Binboğa verovert de bal door een tackle van achteren. Binboğa geeft de bal voor. Klungelig pakt Töre de bal. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - Varavor 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFYONKARAHİSAR 61%, Varavor 39%.
AFYONKARAHİSAR - Varavor 0:2

54e minuut.
Hamdi controleert de bal met de borst. Düdükçüoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Düdükçüoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Özsürgün de bal. Özsürgün draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Binboğa passt de bal in één keer door. Düdükçüoğlu is nu in balbezit. Düdükçüoğlu passt de bal zonder na te denken. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - Varavor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFYONKARAHİSAR 72%, Varavor 28%.
AFYONKARAHİSAR - Varavor 0:3