Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batıkent Kültür İnzibat
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kalkavan rent richting de bal. Metal onderschept slim de pass. Metal passt de bal zonder na te denken. Tezkere rent richting de bal. Tezkere haalt uit met een fantastische trap. Samancı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batıkent Kültür - İnzibat 0:1

23e minuut.
Kalasçı is nu in balbezit. Altıparmak onderschept slim de pass. Altıparmak passt de bal met de wreef. Koçak is nu in balbezit. Koçak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Metal verovert de bal door een tackle van achteren. Metal probeert naar een medespeler te passen. Kocatürk is nu in balbezit. Tezkere is nu in balbezit. Tezkere draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Samancı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batıkent Kültür - İnzibat 0:2

34e minuut.
Inworp. Turna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arapoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapoğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Kocatürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gümüşsöz is nu in balbezit. Hiçyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyılmaz speelt de bal door. Orakçı rent richting de bal. Orakçı schiet op doel. Mezarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batıkent Kültür 52%, İnzibat 48%.
Batıkent Kültür - İnzibat 0:2

47e minuut.
Kalkavan is nu in balbezit. Arapoğlu onderschept slim de pass. Arapoğlu met een sublieme pass. Tezkere rent richting de bal. Tezkere draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Arapoğlu met een snelle inworp. Metal bereikt de bal nog maar net als eerste. Metal geeft de bal voor. Tezkere maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Turna met een sublieme pass. Metal heeft problemen om de bal te vangen. Metal passt de bal zonder na te denken. Tezkere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tezkere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Güner geeft de bal voor. Yiğitoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitoğlu passt de bal zonder na te denken. Koçak is nu in balbezit. Koçak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batıkent Kültür - İnzibat 1:2

84e minuut.
Öztuncer rent richting de bal. Yiğitoğlu rent richting de bal. Yiğitoğlu passt de bal in één keer door. Daar is Koçak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mezarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Gümüşsöz probeert naar een medespeler te passen. Orakçı is nu in balbezit. Orakçı speelt de bal door. Koçak heeft problemen om de bal te vangen. Koçak draait met de bal, schiet en ... Mezarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batıkent Kültür 46%, İnzibat 54%.
Batıkent Kültür - İnzibat 1:2