Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Endospor F.C FC Twins
4-4-2. Tactiek antrenman att
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.7 gemiddelde waardering 38.5
very good Schieten very good
adequate Passen adequate
weak Verdedigen average


4e minuut.
Hiçyorulmaz passt de bal in één keer door. Dospel probeert naar een medespeler te passen. Santos met een sublieme pass. Klungelig pakt Çayırlı de bal. Çayırlı schiet op doel. Ropa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - FC Twins 1:0

10e minuut.
Geçitvermez is nu in balbezit. Hiçyorulmaz onderschept slim de pass. Kręcina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kręcina krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sweeney rent richting de bal. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos passt de bal zonder na te denken. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı draait met de bal, schiet en ... Ropa bokst de bal weg. Kręcina bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı passt de bal in één keer door. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. Ropa bokst de bal weg.

27e minuut.
Kręcina is nu in balbezit. Kręcina probeert naar een medespeler te passen. Santos probeert naar een medespeler te passen. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sweeney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sweeney heeft problemen om de bal te vangen. Ropa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Majak trapt de bal weg. Doncu kopt de bal weg. Santos rent richting de bal. Santos geeft een lange en hoge pass. Ropa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Endospor F.C 49%, FC Twins 51%.
Endospor F.C - FC Twins 1:0

47e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos passt de bal zonder na te denken. Çayırlı speelt de bal door. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos probeert naar een medespeler te passen. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı schiet op doel. De bal raakt de paal. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - FC Twins 2:0

58e minuut.
Urdea geeft de bal voor. Doncu kopt de bal weg. Klungelig pakt Santos de bal. Santos draait met de bal, schiet en ... Ropa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - FC Twins 3:0

69e minuut.
Klungelig pakt Çayırlı de bal. Sweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı onderschept slim de pass. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap. Ropa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Çayırlı geeft een hoge lob. Doncu is nu in balbezit. Doncu passt de bal met de wreef. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Varjan geeft een lange en hoge pass. Dospel is nu in balbezit. Dospel passt de bal met de wreef. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos passt de bal in één keer door. Ropa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - FC Twins 4:0

80e minuut.
Kowalewski passt de bal in één keer door. Varjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan met een sublieme pass. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Hiçyorulmaz schiet op doel. Majak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Endospor F.C 26%, FC Twins 74%.
Endospor F.C - FC Twins 4:0