Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Twins Endospor F.C
antrenman att Tactiek 3-4-3
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 40.2
outstanding Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen weak


1e minuut.
Dziwak passt de bal zonder na te denken. Dumanalmaz is nu in balbezit. Takmaz probeert de bal met de borst te controleren. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı schiet op doel. Majak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Balparmak probeert de bal aan de voet te houden. Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz passt de bal zonder na te denken. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Endospor F.C 1:0

8e minuut.
Balparmak geeft een lange en hoge pass. Hiçyorulmaz kopt de bal weg. Adanalı is nu in balbezit. Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz draait met de bal, schiet en ... Majak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Canario speelt de bal door. Mühürdar is nu in balbezit. Ozzella speelt de bal door. Sabău is nu in balbezit. Sabău haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mühürdar geeft een lange en hoge pass. Daar is Sabău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatsalı rent richting de bal. Sabău rent richting de bal. Sabău schiet op doel. Ropa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Twins - Endospor F.C 1:1

21e minuut.
Klungelig pakt Urdea de bal. Kemaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău onderschept slim de pass. Sabău schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fatsalı rent richting de bal. Fatsalı haalt uit met een fantastische trap. Ropa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz passt de bal met de wreef. Adanalı rent richting de bal. Adanalı draait met de bal, schiet en ... Majak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Endospor F.C 2:1

29e minuut.
Fatsalı probeert de bal aan de voet te houden. Ozzella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozzella passt de bal in één keer door. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Twins - Endospor F.C 2:2

30e minuut.
Urdea geeft de bal voor. Erdiş probeert naar een medespeler te passen. Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz geeft een lange en hoge pass. Adanalı maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sweeney passt de bal met de wreef. Urdea probeert naar een medespeler te passen. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Hiçyorulmaz haalt uit met een fantastische trap. Majak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Dumanalmaz de bal. Ozzella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozzella probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fatsalı de bal. Fatsalı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Endospor F.C 2:3

45e minuut.
Alaroğlu met een sublieme pass. Ozzella is nu in balbezit. Ozzella passt de bal zonder na te denken. Fatsalı rent richting de bal. Fatsalı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Twins 54%, Endospor F.C 46%.
FC Twins - Endospor F.C 2:3

57e minuut.
Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hiçyorulmaz. Corona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corona zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sweeney heeft problemen om de bal te vangen. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Endospor F.C 2:4

59e minuut.
Adanalı controleert de bal met de borst. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Endospor F.C 3:4

62e minuut.
Ozzella kopt de bal weg. Daar is Sabău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabău probeert naar een medespeler te passen. Fatsalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Urdea geeft de bal voor. Alaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaroğlu geeft een hoge lob. Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Geçitvermez bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdea verovert de bal door een tackle van achteren. Urdea geeft een lange en hoge pass. Adanalı rent richting de bal. Adanalı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kemaoğlu speelt de bal door. Fatsalı rent richting de bal. Fatsalı passt de bal met de wreef. Sabău is nu in balbezit. Sabău draait met de bal, schiet en ... Ropa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ozzella onderschept slim de pass. Ozzella speelt de bal door. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı rent richting de bal. Fatsalı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Canario passt de bal in één keer door. Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu geeft de bal voor. Sabău is nu in balbezit. Sabău schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Twins 66%, Endospor F.C 34%.
FC Twins - Endospor F.C 3:4