Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DENİZLİSPOR AkınSpor
Hedef Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
10% Spel op eigen helft 90%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 19.4
excellent Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Briller rent richting de bal. Briller geeft de bal voor. Larrota probeert naar een medespeler te passen. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă haalt uit met een fantastische trap. Afat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Negrilă rent richting de bal. Negrilă haalt uit met een fantastische trap. Afat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Salgado met een sublieme pass. Daar is Hasunen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasunen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Larrota de bal. Larrota haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Afat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AkınSpor 1:0

12e minuut.
Larrota rent richting de bal. Larrota met een sublieme pass. Soyak is nu in balbezit. Hasunen onderschept slim de pass. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AkınSpor 2:0

13e minuut.
Takmaz heeft problemen om de bal te vangen. Negrilă onderschept slim de pass. Hasunen rent richting de bal. Hasunen schiet op doel. Afat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AkınSpor 3:0

22e minuut.
Briller raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tugedam komt het veld opgelopen.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Afat met een harde bal richting middenveld. Negrilă kopt de bal weg. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Salgado geeft een hoge lob. Cantekin heeft problemen om de bal te vangen. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen draait met de bal, schiet en ... Afat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Tugedam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Larrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrota passt de bal met de wreef. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tugedam rent richting de bal. Tugedam probeert naar een medespeler te passen. Hasunen rent richting de bal. Hasunen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Afat trapt de bal weg van het doel. Salgado kopt de bal weg. Hasunen rent richting de bal. Hasunen draait met de bal, schiet en ... Cantekin probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AkınSpor 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 12%, AkınSpor 88%.
FC DENİZLİSPOR - AkınSpor 4:0

47e minuut.
Hasunen draait met de bal, schiet en ... Gitmez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Negrilă rent richting de bal. Negrilă draait met de bal, schiet en ... Afat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AkınSpor 5:0

49e minuut.
Klungelig pakt Atanan de bal. Falczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Cantekin de bal. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Soyak verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado passt de bal in één keer door. Hasunen rent richting de bal. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. Afat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Cantekin geeft een lange en hoge pass. Llorente probeert naar een medespeler te passen. Tugedam speelt de bal door. Hasunen rent richting de bal. Hasunen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Larrota probeert naar een medespeler te passen. Tugedam rent richting de bal. Tugedam passt de bal zonder na te denken. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Cantekin is nu in balbezit. Tugedam rent richting de bal. Tugedam passt de bal zonder na te denken. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen draait met de bal, schiet en ... Afat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă haalt uit met een fantastische trap. Gitmez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Larrota zal de hoekschop nemen. Negrilă rent richting de bal. Negrilă draait met de bal, schiet en ... Afat bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Negrilă rent richting de bal. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă rent richting de bal. Hasunen rent richting de bal. Hasunen draait met de bal, schiet en ... Afat bokst de bal weg.

59e minuut.
Silahtaroğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salgado met een snelle inworp. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Soyak de bal. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado met een sublieme pass. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. Afat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Lăzărescu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jackowski met de inworp. Larrota probeert naar een medespeler te passen. Lăzărescu heeft problemen om de bal te vangen. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Silahtaroğlu rent richting de bal. Silahtaroğlu geeft een lange en hoge pass. Lăzărescu kopt de bal weg. Hasunen rent richting de bal. Hasunen draait met de bal, schiet en ... Afat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Üstündağ passt de bal zonder na te denken. Lăzărescu met een sublieme pass. Larrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrota heeft problemen om de bal te vangen. Larrota draait met de bal, schiet en ... Afat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Larrota met de inworp. Arolat rent richting de bal. Hasunen onderschept slim de pass. Hasunen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AkınSpor 6:0

70e minuut.
Larrota probeert naar een medespeler te passen. Lăzărescu heeft problemen om de bal te vangen. Lăzărescu met een sublieme pass. Hasunen rent richting de bal. Hasunen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sverrisson komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zilci kopt de bal weg. Negrilă rent richting de bal. Negrilă passt de bal zonder na te denken. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Soyak is nu in balbezit. Negrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen schiet op doel. Afat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AkınSpor 7:0

82e minuut.
Lăzărescu passt de bal met de wreef. Sverrisson is nu in balbezit. Sverrisson passt de bal met de wreef. Hasunen rent richting de bal. Hasunen schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Zilci kopt de bal weg. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu passt de bal zonder na te denken. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AkınSpor 8:0

85e minuut.
Larrota speelt de bal door. Jackowski rent richting de bal. Jackowski geeft een hoge lob. Daar is Hasunen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasunen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lăzărescu is nu in balbezit. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă passt de bal met de wreef. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AkınSpor 9:0

88e minuut.
Hasunen heeft problemen om de bal te vangen. Negrilă speelt de bal door. Sverrisson is nu in balbezit. Sverrisson geeft een hoge lob. Lăzărescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Larrota rent richting de bal. Larrota passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Negrilă de bal. Hasunen rent richting de bal. Hasunen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 7%, AkınSpor 93%.
FC DENİZLİSPOR - AkınSpor 9:0