Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AkınSpor FC DENİZLİSPOR
Normal Tactiek Hedef
31% Balbezit 69%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 46.6
weak Schieten excellent
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Negrilă rent richting de bal. Negrilă passt de bal in één keer door. Hasunen rent richting de bal. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC DENİZLİSPOR 0:1

8e minuut.
Gitmez rent richting de bal. Larrota onderschept slim de pass. Larrota geeft een lange en hoge pass. Negrilă rent richting de bal. Negrilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC DENİZLİSPOR 0:2

9e minuut.
Takmaz met een sublieme pass. Soyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen verovert de bal door een tackle van achteren. Hasunen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC DENİZLİSPOR 0:3

12e minuut.
Negrilă speelt de bal door. Larrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen rent richting de bal. Hasunen draait met de bal, schiet en ... Afat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC DENİZLİSPOR 0:4

16e minuut.
Falczyk passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silahtaroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Afat trapt de bal weg. Florián kopt de bal weg. Hasunen rent richting de bal. Hasunen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Llorente geeft een hoge lob. Daar is Hasunen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yandımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Afat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Larrota speelt de bal door. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă met een sublieme pass. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC DENİZLİSPOR 0:5

24e minuut.
Daar is Sverrisson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sverrisson met de inworp. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen schiet op doel. Afat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Yandımoğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Falczyk de bal. Falczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hasunen de bal. Hasunen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC DENİZLİSPOR 0:6

30e minuut.
Arolat probeert de bal aan de voet te houden. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă passt de bal zonder na te denken. Hasunen rent richting de bal. Hasunen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC DENİZLİSPOR 0:7

31e minuut.
Takmaz met een sublieme pass. Dalan rent richting de bal. Hasunen verovert de bal door een tackle van achteren. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Soyak kan de bal niet met de borst controleren. Hasunen verovert de bal door een tackle van achteren. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Panagoulis geeft de bal voor. Negrilă rent richting de bal. Negrilă passt de bal zonder na te denken. Hasunen rent richting de bal. Hasunen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doeltrap. Afat trapt de bal weg. Larrota kopt de bal weg. Hasunen rent richting de bal. Hasunen schiet op doel. Afat bokst de bal weg.

39e minuut.
Daar is Arolat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă passt de bal in één keer door. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Florián neemt de hoekschop. Negrilă kopt de bal weg. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen schiet op doel. Afat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC DENİZLİSPOR 0:8

45e minuut.
Sverrisson is nu in balbezit. Sverrisson geeft de bal voor. Klungelig pakt Negrilă de bal. Negrilă draait met de bal, schiet en ... Gitmez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC DENİZLİSPOR 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AkınSpor 82%, FC DENİZLİSPOR 18%.
AkınSpor - FC DENİZLİSPOR 0:9

49e minuut.
Larrota passt de bal zonder na te denken. Sverrisson is nu in balbezit. Sverrisson passt de bal in één keer door. Hasunen rent richting de bal. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC DENİZLİSPOR 0:10

55e minuut.
Yandımoğlu met een harde bal richting middenveld. Negrilă kopt de bal weg. Hasunen rent richting de bal. Hasunen schiet op doel. Afat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC DENİZLİSPOR 0:11

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Gitmez de bal onder controle te krijgen. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă geeft een hoge lob. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC DENİZLİSPOR 0:12

70e minuut.
Doeltrap. Yandımoğlu met een harde bal richting middenveld. Atanan kopt de bal weg. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dalan rent richting de bal. Larrota onderschept slim de pass. Larrota probeert naar een medespeler te passen. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Afat trapt de bal weg van het doel. Sverrisson kopt de bal weg. Klungelig pakt Üstündağ de bal. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC DENİZLİSPOR 0:13

73e minuut.
Dalan probeert naar een medespeler te passen. Takmaz rent richting de bal. Hasunen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hasunen krijgt een gele kaart. Takmaz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Takmaz kan niet meer verder spelen. Selçuklu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sverrisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sverrisson geeft de bal voor. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arolat de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC DENİZLİSPOR 0:14

77e minuut.
Larrota passt de bal zonder na te denken. Daar is Sverrisson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sverrisson geeft de bal voor. Negrilă rent richting de bal. Negrilă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - FC DENİZLİSPOR 0:15

84e minuut.
Negrilă rent richting de bal. Hasunen probeert naar een medespeler te passen. Larrota is nu in balbezit. Larrota geeft de bal voor. Hasunen springt en kopt de bal. Afat bokst de bal weg.

87e minuut.
Negrilă rent richting de bal. Negrilă passt de bal in één keer door. Larrota is nu in balbezit. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Afat trapt de bal weg. Negrilă kan de bal niet met de borst controleren. Negrilă passt de bal zonder na te denken. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AkınSpor 86%, FC DENİZLİSPOR 14%.
AkınSpor - FC DENİZLİSPOR 0:15