Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varavor FC DENİZLİSPOR
Normal Tactiek Hedef
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 45.9
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Larrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrota probeert naar een medespeler te passen. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen schiet op doel. Bahçeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - FC DENİZLİSPOR 0:1

4e minuut.
Jackowski met een sublieme pass. Sverrisson is nu in balbezit. Sverrisson passt de bal met de wreef. Hasunen heeft problemen om de bal te vangen. Hasunen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Larrota kopt de bal weg. Erduyar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen draait met de bal, schiet en ... Bahçeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sverrisson is nu in balbezit. Sverrisson probeert naar een medespeler te passen. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hasunen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasunen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bahçeli met een harde bal richting middenveld. Negrilă kopt de bal weg. Topraktepe probeert de bal met de borst te controleren. Hasunen onderschept slim de pass. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Falczyk is nu in balbezit. Falczyk heeft problemen om de bal te vangen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft een hoge lob. Hasunen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Larrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrota geeft de bal voor. Daar is Topraktepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasunen rent richting de bal. Hasunen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bahçeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - FC DENİZLİSPOR 0:2

17e minuut.
Sverrisson rent richting de bal. Sverrisson passt de bal met de wreef. Larrota met een sublieme pass. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă haalt uit met een fantastische trap. Bahçeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gölemezli met een harde bal richting middenveld. Negrilă kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hasunen de bal onder controle te krijgen. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bahçeli trapt de bal weg van het doel. Negrilă rent richting de bal. Negrilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Orbaiz speelt de bal door. Negrilă rent richting de bal. Larrota speelt de bal door. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Töre kopt de bal weg. Larrota is nu in balbezit. Larrota passt de bal zonder na te denken. Negrilă rent richting de bal. Negrilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Binboğa begaat een overtreding. Negrilă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Negrilă met een snel genomen vrije trap. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft een lange en hoge pass. Hasunen maakt een snoekduik en kopt de bal. Bahçeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - FC DENİZLİSPOR 0:3

30e minuut.
Inworp. Topraktepe met de inworp. Binboğa is nu in balbezit. Negrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Negrilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - FC DENİZLİSPOR 0:4

32e minuut.
Falczyk onderschept slim de pass. Falczyk passt de bal met de wreef. Negrilă is nu in balbezit. Salgado geeft de bal voor. Hasunen krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Bahçeli met een sublieme pass. Salgado kopt de bal weg. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - FC DENİZLİSPOR 0:5

37e minuut.
Erduyar is nu in balbezit. Erduyar geeft een lange en hoge pass. Negrilă rent richting de bal. Negrilă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gölemezli de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sverrisson zal de hoekschop nemen. Hasunen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hasunen de bal. Hasunen draait met de bal, schiet en ... Kalkan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - FC DENİZLİSPOR 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varavor 79%, FC DENİZLİSPOR 21%.
Varavor - FC DENİZLİSPOR 0:6

47e minuut.
Jackowski speelt de bal door. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hasunen de bal. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Doeltrap. Bahçeli met een harde bal richting middenveld. Larrota kopt de bal weg. Hasunen rent richting de bal. Hasunen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Larrota passt de bal in één keer door. Sverrisson rent richting de bal. Sverrisson passt de bal met de wreef. Daar is Hasunen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasunen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - FC DENİZLİSPOR 0:7

54e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Salgado met een sublieme pass. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen draait met de bal, schiet en ... Bahçeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - FC DENİZLİSPOR 0:8

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negrilă probeert naar een medespeler te passen. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. Bahçeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Doeltrap. Florián komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Larrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrota passt de bal in één keer door. Negrilă rent richting de bal. Negrilă schiet op doel. Bahçeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - FC DENİZLİSPOR 0:9

69e minuut.
Özsürgün passt de bal in één keer door. İlalay rent richting de bal. Hasunen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hasunen krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lăzărescu komt het veld opgelopen. Kollega komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu probeert naar een medespeler te passen. Negrilă rent richting de bal. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hasunen passt de bal zonder na te denken. Larrota probeert naar een medespeler te passen. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen draait met de bal, schiet en ... Bahçeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - FC DENİZLİSPOR 0:10

76e minuut.
Hasunen passt de bal met de wreef. Salgado is nu in balbezit. Salgado geeft een hoge lob. Hasunen heeft problemen om de bal te vangen. Hasunen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Hasunen is nu in balbezit. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - FC DENİZLİSPOR 0:11

79e minuut.
Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen geeft de bal voor. İlalay is nu in balbezit. Negrilă rent richting de bal. Negrilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Orbaiz rent richting de bal. Florián geeft de bal voor. Salgado is nu in balbezit. Negrilă rent richting de bal. Negrilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Larrota probeert naar een medespeler te passen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrota probeert naar een medespeler te passen. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - FC DENİZLİSPOR 0:12

83e minuut.
Düdükçüoğlu rent richting de bal. Düdükçüoğlu passt de bal met de wreef. Binboğa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen onderschept slim de pass. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Salgado met een sublieme pass. Negrilă heeft problemen om de bal te vangen. Negrilă speelt de bal door. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hasunen heeft problemen om de bal te vangen. Hasunen draait met de bal, schiet en ... Gölemezli kopt de bal weg. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - FC DENİZLİSPOR 0:13

88e minuut.
Klungelig pakt Özsürgün de bal. Özsürgün passt de bal met de wreef. Günal heeft problemen om de bal te vangen. Hasunen onderschept slim de pass. Hasunen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Lăzărescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Günal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binboğa rent richting de bal. Negrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Negrilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varavor 82%, FC DENİZLİSPOR 18%.
Varavor - FC DENİZLİSPOR 0:13