Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batıkent Kültür Endospor F.C
Normal Tactiek 4-4-2.
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 32.1
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Yiğitoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akpınar komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Patlar rent richting de bal. Dospel verovert de bal door een tackle van achteren. Dospel met een sublieme pass. Tekel rent richting de bal. Tekel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dumanalmaz passt de bal met de wreef. Dospel is nu in balbezit. Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dospel verovert de bal door een tackle van achteren. Dospel geeft de bal voor. Samancı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Dumanalmaz de bal. Navas is nu in balbezit. Navas passt de bal in één keer door. Dospel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dospel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Batıkent Kültür - Endospor F.C 0:1

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Navas de bal onder controle te krijgen. Akpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpınar passt de bal met de wreef. Koçak bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kocatürk speelt de bal door. Dumanalmaz rent richting de bal. Dumanalmaz speelt de bal door. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap. Samancı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batıkent Kültür - Endospor F.C 0:2

20e minuut.
Gümüşsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumanalmaz onderschept slim de pass. Dumanalmaz passt de bal zonder na te denken. Çayırlı heeft problemen om de bal te vangen. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Dospel de bal. Kocatürk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dospel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dumanalmaz neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Batıkent Kültür - Endospor F.C 0:3

30e minuut.
Klungelig pakt Çayırlı de bal. Dospel is nu in balbezit. Dospel speelt de bal door. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Akpınar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kręcina de bal. Altıparmak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altıparmak krijgt een gele kaart. Kręcina wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kręcina kan niet meer verder spelen. Hutchenson komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Altıparmak kopt de bal weg. Daar is Koçak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruczyński rent richting de bal. Koçak verovert de bal door een tackle van achteren. Koçak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Majak trapt de bal weg. Çayırlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Dospel de bal. Dospel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batıkent Kültür - Endospor F.C 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batıkent Kültür 78%, Endospor F.C 22%.
Batıkent Kültür - Endospor F.C 0:4

46e minuut.
Navas verovert de bal door een tackle van achteren. Navas probeert naar een medespeler te passen. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batıkent Kültür - Endospor F.C 0:5

50e minuut.
Çayırlı heeft problemen om de bal te vangen. Çayırlı passt de bal met de wreef. Dumanalmaz rent richting de bal. Dumanalmaz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dospel de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hutchenson rent richting de bal. Hutchenson met een sublieme pass. Dospel is nu in balbezit. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batıkent Kültür - Endospor F.C 0:6

57e minuut.
Dospel is nu in balbezit. Dospel passt de bal met de wreef. Çayırlı is nu in balbezit. Navas is nu in balbezit. Navas draait met de bal, schiet en ... Samancı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kemaoğlu is nu in balbezit. Akpınar onderschept slim de pass. Dumanalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpınar verovert de bal door een tackle van achteren. Akpınar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Geçitvermez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hutchenson heeft problemen om de bal te vangen. Hutchenson speelt de bal door. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Batıkent Kültür - Endospor F.C 0:7

88e minuut.
Navas is nu in balbezit. Navas passt de bal in één keer door. Çayırlı heeft problemen om de bal te vangen. Dospel rent richting de bal. Dospel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batıkent Kültür 70%, Endospor F.C 30%.
Batıkent Kültür - Endospor F.C 0:7