Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Endospor F.C Batıkent Kültür
3-4-3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 19.5
excellent Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Kemaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabak speelt de bal door. Orakçı rent richting de bal. Orakçı geeft een lange en hoge pass. Daar is Koçak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Ozzella kopt de bal weg. Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu speelt de bal door. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - Batıkent Kültür 1:0

8e minuut.
Gümüşsöz is nu in balbezit. Fatsalı verovert de bal door een tackle van achteren. Fatsalı met een sublieme pass. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - Batıkent Kültür 2:0

12e minuut.
Kalkavan geeft een hoge lob. Inworp. Geçitvermez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mühürdar is nu in balbezit. Mühürdar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Bayar is nu in balbezit. Sabău onderschept slim de pass. Kemaoğlu rent richting de bal. Kocatürk verovert de bal door een tackle van achteren. Sabău is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - Batıkent Kültür 3:0

14e minuut.
Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău passt de bal zonder na te denken. Kemaoğlu rent richting de bal. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kemaoğlu is nu in balbezit. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kocatürk de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Dumanalmaz passt de bal in één keer door. Sabău rent richting de bal. Sabău passt de bal zonder na te denken. Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Mühürdar probeert de bal aan de voet te houden. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău passt de bal zonder na te denken. Daar is Kemaoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemaoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sabău rent richting de bal. Sabău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - Batıkent Kültür 4:0

34e minuut.
Patlar is nu in balbezit. Ozzella verovert de bal door een tackle van achteren. Ozzella met een sublieme pass. Sabău rent richting de bal. Sabău draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bayar met een harde bal richting middenveld. Geçitvermez kopt de bal weg. Sabău rent richting de bal. Sabău draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bayar met een harde bal richting middenveld. Mühürdar kopt de bal weg. Kemaoğlu is nu in balbezit. Sabău is nu in balbezit. Sabău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - Batıkent Kültür 5:0

36e minuut.
Koçak met een sublieme pass. Yiğitoğlu rent richting de bal. Sabău verovert de bal door een tackle van achteren. Sabău schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sabău is nu in balbezit. Sabău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - Batıkent Kültür 6:0

38e minuut.
Ozzella bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaroğlu rent richting de bal. Ozzella speelt de bal door. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Gümüşsöz is nu in balbezit. Geçitvermez verovert de bal door een tackle van achteren. Geçitvermez geeft de bal voor. Ozzella kopt de bal weg. Kemaoğlu heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Endospor F.C 23%, Batıkent Kültür 77%.
Endospor F.C - Batıkent Kültür 6:0

48e minuut.
Dumanalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ozzella rent richting de bal. Ozzella passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sabău de bal. Sabău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - Batıkent Kültür 7:0

67e minuut.
Geçitvermez rent richting de bal. Geçitvermez passt de bal zonder na te denken. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău haalt uit met een fantastische trap. Bayar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Bayar met een harde bal richting middenveld. Ozzella kopt de bal weg. Klungelig pakt Sabău de bal. Sabău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - Batıkent Kültür 8:0

71e minuut.
Mühürdar controleert de bal met de borst. Mühürdar geeft een hoge lob. Sabău geeft de bal voor. Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ozzella met een sublieme pass. Daar is Mühürdar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mühürdar passt de bal zonder na te denken. Sabău is nu in balbezit. Sabău haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - Batıkent Kültür 9:0

75e minuut.
Kemaoğlu controleert de bal met de borst. Patlar rent richting de bal. Sabău rent richting de bal. Sabău schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Alaroğlu onderschept slim de pass. Alaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Mühürdar rent richting de bal. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău schiet op doel. Bayar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Güner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kocatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu onderschept slim de pass. Kemaoğlu schiet op doel. Bayar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Güner heeft problemen om de bal te vangen. Sabău is nu in balbezit. Sabău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - Batıkent Kültür 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Endospor F.C 17%, Batıkent Kültür 83%.
Endospor F.C - Batıkent Kültür 10:0