Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFYONKARAHİSAR FC Twins
Normal Tactiek antrenman att
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 35
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Inworp. Dziwak met een snelle inworp. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC Twins 0:1

11e minuut.
Alemşah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyorulmaz probeert naar een medespeler te passen. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dziwak passt de bal met de wreef. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Adanalı rent richting de bal. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC Twins 0:2

18e minuut.
Tok rent richting de bal. Kowalewski onderschept slim de pass. Adanalı rent richting de bal. Adanalı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Tok speelt de bal door. Kowalewski rent richting de bal. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz geeft een hoge lob. Öndertürk controleert de bal met de borst. Turunç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adanalı rent richting de bal. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC Twins 0:3

25e minuut.
Inworp. Varjan met een snelle inworp. Gülaçar is nu in balbezit. Hiçyorulmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyorulmaz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Varjan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Takmaz de bal. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC Twins 0:4

35e minuut.
Doeltrap. Turunç trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Tok de bal. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı schiet op doel. Turunç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Balparmak geeft een hoge lob. Daar is Gülaçar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalewski speelt de bal door. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC Twins 0:5

44e minuut.
Hiçyorulmaz rent richting de bal. Kölemen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz onderschept slim de pass. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFYONKARAHİSAR 78%, FC Twins 22%.
AFYONKARAHİSAR - FC Twins 0:5

51e minuut.
Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Öndertürk de bal. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC Twins 0:6

53e minuut.
Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak onderschept slim de pass. Dziwak probeert naar een medespeler te passen. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı draait met de bal, schiet en ... Turunç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC Twins 0:7

56e minuut.
Gülaçar is nu in balbezit. Kowalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalewski passt de bal in één keer door. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Takmaz rent richting de bal. Tok rent richting de bal. Tok passt de bal in één keer door. Hiçyorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz draait met de bal, schiet en ... Turunç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC Twins 0:8

66e minuut.
Tok heeft problemen om de bal te vangen. Kowalewski is nu in balbezit. Kowalewski met een sublieme pass. Adanalı rent richting de bal. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC Twins 0:9

81e minuut.
Takmaz is nu in balbezit. Ercan met een sublieme pass. Taşkınalper rent richting de bal. Taşkınalper met een sublieme pass. Dziwak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bahçeci onderschept slim de pass. Bahçeci passt de bal met de wreef. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sweeney de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC Twins 1:9

87e minuut.
Kowalewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Takmaz de bal. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı haalt uit met een fantastische trap. Öndertürk probeert de bal aan de voet te houden. Turunç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz geeft een lange en hoge pass. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı haalt uit met een fantastische trap. Turunç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC Twins 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFYONKARAHİSAR 79%, FC Twins 21%.
AFYONKARAHİSAR - FC Twins 1:10