Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Twins AFYONKARAHİSAR
antrenman att Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 19.5
outstanding Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Takmaz onderschept slim de pass. Takmaz probeert naar een medespeler te passen. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı draait met de bal, schiet en ... Turunç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - AFYONKARAHİSAR 1:0

4e minuut.
Şahinci bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı verovert de bal door een tackle van achteren. Adanalı passt de bal met de wreef. Hiçyorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Varjan de bal onder controle te krijgen. Tapış is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varjan. Varjan krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Takmaz is nu in balbezit. Takmaz passt de bal zonder na te denken. Adanalı rent richting de bal. Adanalı haalt uit met een fantastische trap. Turunç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tok rent richting de bal. Kowalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalewski met een sublieme pass. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - AFYONKARAHİSAR 2:0

15e minuut.
Hiçyorulmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyorulmaz passt de bal in één keer door. Öndertürk heeft problemen om de bal te vangen. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı haalt uit met een fantastische trap. Turunç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Takmaz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dziwak neemt de hoekschop. Şahinci heeft problemen om de bal te vangen. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - AFYONKARAHİSAR 3:0

20e minuut.
Takmaz is nu in balbezit. Takmaz passt de bal met de wreef. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı draait met de bal, schiet en ... Turunç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - AFYONKARAHİSAR 4:0

25e minuut.
Adanalı verovert de bal door een tackle van achteren. Adanalı passt de bal in één keer door. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Hiçyorulmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - AFYONKARAHİSAR 5:0

31e minuut.
Dziwak is nu in balbezit. Dziwak passt de bal zonder na te denken. Taşkınalper speelt de bal door. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Adanalı heeft problemen om de bal te vangen. Tok is nu in balbezit. Takmaz onderschept slim de pass. Takmaz draait met de bal, schiet en ... Turunç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - AFYONKARAHİSAR 6:0

45e minuut.
Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz passt de bal zonder na te denken. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Hiçyorulmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Twins 28%, AFYONKARAHİSAR 72%.
FC Twins - AFYONKARAHİSAR 6:0

50e minuut.
Hiçyorulmaz draait met de bal, schiet en ... Alemşah heeft problemen om de bal te vangen. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Hiçyorulmaz schiet op doel. Turunç werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Yeneralp probeert de bal met de borst te controleren. Sweeney rent richting de bal. Yeneralp verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Varjan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varjan geeft de bal voor. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - AFYONKARAHİSAR 7:0

56e minuut.
Dziwak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tok. Dziwak raakt geblesseerd tijdens het duel. Taşkınalper met een snel genomen vrije trap. Taşoğlu kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Hamdi is nu in balbezit. Kowalewski onderschept slim de pass. Kowalewski met een sublieme pass. Adanalı rent richting de bal. Adanalı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Öndertürk kopt de bal weg. Varjan rent richting de bal. Varjan passt de bal met de wreef. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı draait met de bal, schiet en ... Turunç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - AFYONKARAHİSAR 8:0

74e minuut.
Şahinci is nu in balbezit. Şahinci speelt de bal door. Kowalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Adanalı de bal. Öndertürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adanalı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Twins 42%, AFYONKARAHİSAR 58%.
FC Twins - AFYONKARAHİSAR 8:0