Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Endospor F.C Varavor
3-4-3 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 19.5
very good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Erduyar rent richting de bal. Fatsalı verovert de bal door een tackle van achteren. Gölemezli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gölemezli krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Dumanalmaz speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kalkan de bal onder controle te krijgen. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - Varavor 1:0

7e minuut.
Dospel rent richting de bal. Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu passt de bal in één keer door. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Günal is nu in balbezit. Fatsalı onderschept slim de pass. Navas speelt de bal door. Klungelig pakt Çayırlı de bal. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Çayırlı heeft problemen om de bal te vangen. Çayırlı probeert naar een medespeler te passen. Kemaoğlu is nu in balbezit. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - Varavor 2:0

39e minuut.
Erduyar geeft de bal voor. Özsürgün kopt de bal weg. Navas rent richting de bal. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kemaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu geeft een hoge lob. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap. Bahçeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - Varavor 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Endospor F.C 39%, Varavor 61%.
Endospor F.C - Varavor 3:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bahçeli trapt de bal weg van het doel. Dospel kopt de bal weg. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı draait met de bal, schiet en ... Bahçeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - Varavor 4:0

58e minuut.
Dospel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Binboğa. Dospel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Binboğa speelt de bal door. Dumanalmaz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Çayırlı controleert de bal met de borst. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap. Bahçeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fatsalı rent richting de bal. Fatsalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - Varavor 5:0

68e minuut.
Günal geeft een lange en hoge pass. Ruczyński is nu in balbezit. Ruczyński geeft de bal voor. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap. Bahçeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - Varavor 6:0

77e minuut.
Dumanalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Binboğa onderschept slim de pass. Binboğa geeft de bal voor. Ruczyński probeert de bal met de borst te controleren. Ruczyński geeft de bal voor. Bahçeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Binboğa geeft een lange en hoge pass. Töre rent richting de bal. Töre passt de bal in één keer door. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün draait met de bal, schiet en ... Majak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Endospor F.C 40%, Varavor 60%.
Endospor F.C - Varavor 6:0