Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varavor Endospor F.C
Normal Tactiek 3-4-3
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 34.7
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Klungelig pakt Binboğa de bal. Binboğa met een sublieme pass. Daar is Gölemezli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı schiet op doel. Paal!

4e minuut.
Hutchenson kan de bal niet met de borst controleren. Hutchenson geeft de bal voor. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gölemezli de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Fatsalı speelt de bal door. Ozzella probeert naar een medespeler te passen. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kalkan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Günal speelt de bal door. Corona probeert naar een medespeler te passen. Kemaoğlu is nu in balbezit. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı schiet op doel. Bahçeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu schiet op doel. Bahçeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gölemezli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap. Bahçeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - Endospor F.C 0:1

11e minuut.
Hutchenson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alaroğlu met een sublieme pass. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı geeft een hoge lob. Fatsalı maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Klungelig pakt Kemaoğlu de bal. Günal onderschept slim de pass. Ozzella verovert de bal door een tackle van achteren. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Günal de bal. Ozzella rent richting de bal. Ozzella passt de bal in één keer door. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bahçeli met een harde bal richting middenveld. Hutchenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutchenson geeft een lange en hoge pass. Çayırlı probeert de bal met de borst te controleren. Çayırlı schiet op doel. Bahçeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı haalt uit met een fantastische trap. Bahçeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - Endospor F.C 0:2

38e minuut.
Mühürdar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özsürgün. Mühürdar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corona zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kalkan kan de bal niet met de borst controleren. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap. Bahçeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Fatsalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Topraktepe geeft een hoge lob. Alaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Kemaoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - Endospor F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varavor 64%, Endospor F.C 36%.
Varavor - Endospor F.C 0:3

49e minuut.
Mühürdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühürdar geeft de bal voor. Inworp. İlalay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Düdükçüoğlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Erduyar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kemaoğlu met de inworp. Alaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaroğlu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu passt de bal in één keer door. Fatsalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı speelt de bal door. Çayırlı is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - Endospor F.C 0:4

64e minuut.
Binboğa passt de bal zonder na te denken. Ozzella rent richting de bal. Ozzella met een sublieme pass. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap. Bahçeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - Endospor F.C 0:5

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kemaoğlu zal de hoekschop nemen. Fatsalı rent richting de bal. Fatsalı haalt uit met een fantastische trap. Kalkan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - Endospor F.C 0:6

72e minuut.
Ozzella rent richting de bal. Ozzella passt de bal met de wreef. Çayırlı heeft problemen om de bal te vangen. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap. Bahçeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - Endospor F.C 0:7

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alaroğlu met de inworp. Kemaoğlu geeft een hoge lob. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - Endospor F.C 0:8

78e minuut.
Geçitvermez is nu in balbezit. Geçitvermez geeft de bal voor. Fatsalı is nu in balbezit. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Geçitvermez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozzella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozzella speelt de bal door. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı schiet op doel. De bal raakt de paal. Binboğa rent richting de bal. Ozzella onderschept slim de pass. Ozzella geeft de bal voor. Çayırlı springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varavor 76%, Endospor F.C 24%.
Varavor - Endospor F.C 0:8