Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DENİZLİSPOR Batıkent Kültür
Hedef Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
14% Spel op eigen helft 86%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 19.5
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


8e minuut.
Negrilă passt de bal zonder na te denken. Kabak heeft problemen om de bal te vangen. Larrota onderschept slim de pass. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. Samancı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Batıkent Kültür 1:0

8e minuut.
Yiğitoğlu met een sublieme pass. Koçak heeft problemen om de bal te vangen. Salgado rent richting de bal. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kocatürk geeft een hoge lob. Falczyk is nu in balbezit. Falczyk probeert naar een medespeler te passen. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sverrisson geeft een lange en hoge pass. Negrilă kopt de bal weg. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Yiğitoğlu kopt de bal weg. Kabak probeert de bal aan de voet te houden. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... Samancı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gümüşsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Negrilă met een sublieme pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Orbaiz speelt de bal door. Sverrisson met een sublieme pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. Samancı probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kabak speelt de bal door. Daar is Sverrisson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sverrisson speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... Samancı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Larrota probeert naar een medespeler te passen. Sverrisson rent richting de bal. Sverrisson probeert naar een medespeler te passen. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Gümüşsöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalkavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Negrilă draait met de bal, schiet en ... Samancı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Batıkent Kültür 2:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lăzărescu met de inworp. Negrilă heeft problemen om de bal te vangen. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doeltrap. Samancı trapt de bal weg van het doel. Larrota kopt de bal weg. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... Samancı bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Gümüşsöz de bal onder controle te krijgen. Larrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrota passt de bal zonder na te denken. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Samancı bokst de bal weg.

36e minuut.
Lăzărescu geeft de bal voor. Gümüşsöz probeert de bal aan de voet te houden. Negrilă rent richting de bal. Negrilă schiet op doel. Güner probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gümüşsöz probeert naar een medespeler te passen. Falczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falczyk passt de bal in één keer door. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. Samancı bokst de bal weg.

41e minuut.
Samancı probeert naar een medespeler te passen. Falczyk kopt de bal weg. Daar is Kabak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă geeft een hoge lob. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ... Samancı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Batıkent Kültür 3:0

45e minuut.
Salgado onderschept slim de pass. Salgado passt de bal zonder na te denken. Negrilă heeft problemen om de bal te vangen. Negrilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Batıkent Kültür 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 12%, Batıkent Kültür 88%.
FC DENİZLİSPOR - Batıkent Kültür 4:0

47e minuut.
Gümüşsöz speelt de bal door. Falczyk rent richting de bal. Falczyk speelt de bal door. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kalkavan met de inworp. Negrilă probeert naar een medespeler te passen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. Samancı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Batıkent Kültür 5:0

58e minuut.
Salgado kopt de bal weg. Sverrisson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kocatürk de bal. Larrota geeft een lange en hoge pass. Salgado springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Salgado speelt de bal door. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă passt de bal in één keer door. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Samancı trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Larrota de bal onder controle te krijgen. Negrilă rent richting de bal. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Samancı trapt de bal weg van het doel. Larrota kopt de bal weg. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Falczyk is nu in balbezit. Larrota speelt de bal door. Sverrisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sverrisson geeft een hoge lob. Salgado krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Batıkent Kültür 6:0

75e minuut.
Sverrisson geeft een hoge lob. Samancı probeert naar een medespeler te passen. Falczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Negrilă de bal. Negrilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Güner is nu in balbezit. Güner geeft de bal voor. Salgado met een sublieme pass. Klungelig pakt Negrilă de bal. Negrilă haalt uit met een fantastische trap. Samancı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kocatürk de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Batıkent Kültür 7:0

88e minuut.
Negrilă met een sublieme pass. Lăzărescu heeft problemen om de bal te vangen. Lăzărescu speelt de bal door. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Batıkent Kültür 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 17%, Batıkent Kültür 83%.
FC DENİZLİSPOR - Batıkent Kültür 8:0