Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AkınSpor AFYONKARAHİSAR
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Kölemen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Atanan met een snelle inworp. Dalan rent richting de bal. Dalan geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - AFYONKARAHİSAR 1:0

6e minuut.
Hamdi kopt de bal weg. Bahçeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçeci passt de bal zonder na te denken. Yeneralp is nu in balbezit. Yeneralp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ercan rent richting de bal. Dalan verovert de bal door een tackle van achteren. Dalan passt de bal met de wreef. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - AFYONKARAHİSAR 2:0

22e minuut.
Gitmez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bahçeci neemt de hoekschop. Hamdi is nu in balbezit. Hamdi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tok rent richting de bal. Dalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi rent richting de bal. Hamdi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - AFYONKARAHİSAR 2:1

37e minuut.
Soyak probeert naar een medespeler te passen. Dalan is nu in balbezit. Dalan met een sublieme pass. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AkınSpor 42%, AFYONKARAHİSAR 58%.
AkınSpor - AFYONKARAHİSAR 2:1

51e minuut.
Soyak is nu in balbezit. Yeneralp onderschept slim de pass. Yeneralp geeft een lange en hoge pass. Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Yandımoğlu met een harde bal richting middenveld. Daar is Atanan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanan passt de bal zonder na te denken. Dalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Üstündağ met een snelle inworp. Zilci heeft problemen om de bal te vangen. Zilci geeft een hoge lob. Takmaz rent richting de bal. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - AFYONKARAHİSAR 3:1

78e minuut.
Tok passt de bal met de wreef. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Alemşah zijn tegenspeler op de grond. Alemşah is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Takmaz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Takmaz kan niet meer verder spelen. Selçuklu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AkınSpor 58%, AFYONKARAHİSAR 42%.
AkınSpor - AFYONKARAHİSAR 3:1