Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFYONKARAHİSAR AkınSpor
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tok onderschept slim de pass. Arolat is nu in balbezit. Bahçeci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bahçeci krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Öndertürk geeft een lange en hoge pass. Gitmez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yeneralp. Yeneralp krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Dalan verovert de bal door een tackle van achteren. Dalan met een sublieme pass. Öndertürk rent richting de bal. Takmaz onderschept slim de pass. Takmaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tapış met een snelle inworp. Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Yeneralp de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ercan is nu in balbezit. Dalan onderschept slim de pass. Dalan probeert naar een medespeler te passen. Takmaz rent richting de bal. Takmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - AkınSpor 0:1

44e minuut.
Atanan met een snelle inworp. Hamdi rent richting de bal. Arolat begaat een overtreding. Arolat krijgt een gele kaart. Hamdi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gülaçar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gitmez is nu in balbezit. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp schiet op doel. Afat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Yandımoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFYONKARAHİSAR 57%, AkınSpor 43%.
AFYONKARAHİSAR - AkınSpor 0:1

51e minuut.
Bahçeci met de inworp. Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi geeft de bal voor. Daar is Yeneralp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeneralp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFYONKARAHİSAR - AkınSpor 1:1

56e minuut.
Tapış probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silahtaroğlu is nu in balbezit. Tapış tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tapış krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFYONKARAHİSAR 48%, AkınSpor 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFYONKARAHİSAR - AkınSpor 1:1