Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Twins İnzibat
antrenman att Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 18.9
outstanding Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Hiçyorulmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyorulmaz met een sublieme pass. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz schiet op doel. Mezarcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - İnzibat 1:0

4e minuut.
Adanalı heeft problemen om de bal te vangen. Uzeli rent richting de bal. Takmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Adanalı rent richting de bal. Adanalı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Dziwak geeft de bal voor. Daar is Öztuncer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı schiet op doel. Mezarcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - İnzibat 2:0

7e minuut.
Taşkınalper passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dziwak de bal. Hiçyılmaz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hiçyılmaz krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Dziwak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taşkınalper met een snel genomen vrije trap. Adanalı kopt de bal weg. Klungelig pakt Uzeli de bal. Takmaz rent richting de bal. Takmaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hiçyorulmaz kopt de bal weg. Turna is nu in balbezit. Takmaz speelt de bal door. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Hiçyılmaz probeert naar een medespeler te passen. Tezkere is nu in balbezit. Tezkere passt de bal in één keer door. Metal rent richting de bal. Metal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hiçyorulmaz probeert naar een medespeler te passen. Adanalı is nu in balbezit. Öztuncer is nu in balbezit. Takmaz rent richting de bal. Takmaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Kowalewski rent richting de bal. Kowalewski passt de bal met de wreef. Takmaz speelt de bal door. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Hiçyorulmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - İnzibat 3:0

19e minuut.
Hiçyorulmaz passt de bal met de wreef. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hiçyılmaz. Hiçyılmaz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Adanalı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kowalewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adanalı is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kowalewski kopt de bal weg. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - İnzibat 4:0

32e minuut.
Takmaz met een sublieme pass. Adanalı rent richting de bal. Adanalı passt de bal in één keer door. Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - İnzibat 5:0

34e minuut.
Varjan is nu in balbezit. Kalasçı begaat een overtreding. Varjan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Varjan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Takmaz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Metal bereikt de bal nog maar net als eerste. Metal probeert naar een medespeler te passen. Sweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Tezkere is nu in balbezit. Tezkere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Uzeli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziwak met een snelle inworp. Takmaz rent richting de bal. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Takmaz is nu in balbezit. Uzeli onderschept slim de pass. Kowalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalewski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - İnzibat 6:0

45e minuut.
Adanalı is nu in balbezit. Klungelig pakt Adanalı de bal. Hiçyorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz haalt uit met een fantastische trap. Mezarcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - İnzibat 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Twins 25%, İnzibat 75%.
FC Twins - İnzibat 7:0

46e minuut.
Tezkere speelt de bal door. Metal heeft problemen om de bal te vangen. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mezarcı probeert naar een medespeler te passen. Takmaz kopt de bal weg. Daar is Öztuncer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - İnzibat 8:0

48e minuut.
Hiçyorulmaz rent richting de bal. Hiçyorulmaz geeft de bal voor. Klungelig pakt Takmaz de bal. Adanalı rent richting de bal. Adanalı draait met de bal, schiet en ... Mezarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Arapoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varjan is nu in balbezit. Varjan geeft een lange en hoge pass. Takmaz controleert de bal met de borst. Takmaz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mezarcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - İnzibat 9:0

59e minuut.
Dziwak verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwak speelt de bal door. Adanalı rent richting de bal. Adanalı schiet op doel. Mezarcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - İnzibat 10:0

61e minuut.
Turna speelt de bal door. Kalasçı rent richting de bal. Varjan is nu in balbezit. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Hiçyorulmaz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Taşkınalper rent richting de bal. Dziwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak met een sublieme pass. Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - İnzibat 11:0

69e minuut.
Inworp. Varjan met de inworp. Hiçyorulmaz geeft een lange en hoge pass. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz haalt uit met een fantastische trap. Mezarcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dziwak zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Kalasçı heeft problemen om de bal te vangen. Turna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyorulmaz schiet op doel. Mezarcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - İnzibat 12:0

78e minuut.
Varjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan met een sublieme pass. Öztuncer bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı onderschept slim de pass. Adanalı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - İnzibat 13:0

79e minuut.
Tezkere is nu in balbezit. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı passt de bal zonder na te denken. Varjan is nu in balbezit. Varjan draait met de bal, schiet en ... Mezarcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Klungelig pakt Turna de bal. Adanalı rent richting de bal. Adanalı probeert naar een medespeler te passen. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Hiçyorulmaz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - İnzibat 14:0

84e minuut.
Tezkere heeft problemen om de bal te vangen. Takmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı schiet op doel. Mezarcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - İnzibat 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Twins 15%, İnzibat 85%.
FC Twins - İnzibat 15:0