Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Twins Varavor
antrenman att Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 19.1
formidable Schieten weak
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Klungelig pakt Günal de bal. Hiçyorulmaz onderschept slim de pass. Hiçyorulmaz probeert naar een medespeler te passen. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Varavor 1:0

8e minuut.
Taşkınalper passt de bal in één keer door. Tekand is nu in balbezit. Tekand passt de bal in één keer door. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Varavor 2:0

9e minuut.
Kalkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkan geeft een hoge lob. Inworp. Dziwak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Takmaz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Balparmak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kowalewski is nu in balbezit. Kowalewski passt de bal zonder na te denken. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı schiet op doel. Bahçeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hiçyorulmaz onderschept slim de pass. Hiçyorulmaz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gölemezli de bal. Hiçyorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Topraktepe geeft een hoge lob. Urdea kopt de bal weg. Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Varavor 3:0

21e minuut.
Günal is nu in balbezit. Varjan verovert de bal door een tackle van achteren. Varjan met een sublieme pass. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Varavor 4:0

27e minuut.
Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gölemezli bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı onderschept slim de pass. Adanalı haalt uit met een fantastische trap. Bahçeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Varavor 5:0

29e minuut.
Binboğa is nu in balbezit. Binboğa probeert naar een medespeler te passen. Sweeney is nu in balbezit. Özsürgün onderschept slim de pass. Özsürgün draait met de bal, schiet en ... Ropa bokst de bal weg.

33e minuut.
Günal bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı verovert de bal door een tackle van achteren. Takmaz rent richting de bal. Takmaz schiet op doel. Bahçeli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Varavor 6:0

34e minuut.
Günal is nu in balbezit. Hiçyorulmaz onderschept slim de pass. Hiçyorulmaz met een sublieme pass. Takmaz rent richting de bal. Takmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kowalewski passt de bal in één keer door. İlalay bereikt de bal nog maar net als eerste. İlalay speelt de bal door. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Twins 41%, Varavor 59%.
FC Twins - Varavor 6:0

46e minuut.
Dziwak speelt de bal door. Kowalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekand maakt een afschuwelijke overtreding. Tekand krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Takmaz probeert naar een medespeler te passen. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Hiçyorulmaz passt de bal met de wreef. Adanalı rent richting de bal. Adanalı draait met de bal, schiet en ... Bahçeli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Varavor 7:0

59e minuut.
Taşkınalper geeft de bal voor. Kowalewski is nu in balbezit. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Adanalı speelt de bal door. Kalkan heeft problemen om de bal te vangen. Kalkan onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Varjan neemt de hoekschop. Bahçeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Urdea met een sublieme pass. Balparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balparmak passt de bal met de wreef. Takmaz rent richting de bal. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Adanalı verovert de bal door een tackle van achteren. Gölemezli verovert de bal door een tackle van achteren. Gölemezli passt de bal met de wreef. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dziwak zal de hoekschop nemen. Hiçyorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Günal bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı onderschept slim de pass. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Varavor 8:0

87e minuut.
Dziwak is nu in balbezit. Dziwak geeft een lange en hoge pass. Hiçyorulmaz kopt de bal weg. Adanalı heeft problemen om de bal te vangen. Adanalı schiet op doel. Bahçeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

90e minuut.
Takmaz is nu in balbezit. Takmaz geeft een lange en hoge pass. Daar is Günal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalewski rent richting de bal. Kowalewski geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Twins - Varavor 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Twins 24%, Varavor 76%.
FC Twins - Varavor 9:0