Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFYONKARAHİSAR FC DENİZLİSPOR
Normal Tactiek Hedef
32% Balbezit 68%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 46.3
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Gülaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sverrisson is nu in balbezit. Sverrisson passt de bal met de wreef. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turunç trapt de bal weg. Larrota met een sublieme pass. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jackowski rent richting de bal. Jackowski met een sublieme pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Turunç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC DENİZLİSPOR 0:1

8e minuut.
Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu passt de bal in één keer door. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Jackowski passt de bal met de wreef. Larrota is nu in balbezit. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... Turunç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC DENİZLİSPOR 0:2

17e minuut.
Sverrisson onderschept slim de pass. Sverrisson speelt de bal door. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ... Turunç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC DENİZLİSPOR 0:3

22e minuut.
Elçin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sverrisson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bahçeci probeert de bal aan de voet te houden. Lăzărescu rent richting de bal. Bahçeci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bahçeci krijgt een gele kaart. Lăzărescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Larrota zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sverrisson is nu in balbezit. Sverrisson passt de bal met de wreef. Salgado is nu in balbezit. Jackowski is nu in balbezit. Jackowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Falczyk is nu in balbezit. Falczyk passt de bal met de wreef. Sverrisson rent richting de bal. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC DENİZLİSPOR 0:4

38e minuut.
Jackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackowski probeert naar een medespeler te passen. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kölemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Larrota controleert de bal met de borst. Larrota probeert naar een medespeler te passen. Jackowski speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC DENİZLİSPOR 0:5

42e minuut.
Daar is Hamdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jackowski met een sublieme pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kölemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Elçin de bal. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Larrota rent richting de bal. Larrota schiet op doel. Turunç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFYONKARAHİSAR 86%, FC DENİZLİSPOR 14%.
AFYONKARAHİSAR - FC DENİZLİSPOR 0:5

49e minuut.
Jackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackowski passt de bal zonder na te denken. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado draait met de bal, schiet en ... Turunç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC DENİZLİSPOR 0:6

54e minuut.
Florián zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jackowski rent richting de bal. Jackowski probeert naar een medespeler te passen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado geeft een hoge lob. Ercan met een sublieme pass. Larrota is nu in balbezit. Larrota haalt uit met een fantastische trap. Turunç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Gülaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado onderschept slim de pass. Salgado passt de bal in één keer door. Sverrisson rent richting de bal. Sverrisson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kölemen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sverrisson met een snelle inworp. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC DENİZLİSPOR 0:7

66e minuut.
Kölemen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sverrisson met de inworp. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jackowski heeft problemen om de bal te vangen. Sverrisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sverrisson passt de bal met de wreef. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Hasunen komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Klungelig pakt Larrota de bal. Tok is nu in balbezit. Larrota onderschept slim de pass. Daar is Hasunen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasunen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Falczyk passt de bal zonder na te denken. Jackowski heeft problemen om de bal te vangen. Jackowski geeft de bal voor. Hasunen rent richting de bal. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Larrota is nu in balbezit. Larrota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Falczyk passt de bal met de wreef. Sverrisson heeft problemen om de bal te vangen. Sverrisson probeert naar een medespeler te passen. Larrota rent richting de bal. Larrota draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Elçin heeft problemen om de bal te vangen. Jackowski speelt de bal door. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen onderschept slim de pass. Hasunen draait met de bal, schiet en ... Turunç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Jackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen rent richting de bal. Jackowski probeert naar een medespeler te passen. Hasunen heeft problemen om de bal te vangen. Hasunen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Lăzărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzărescu geeft een lange en hoge pass. Hasunen rent richting de bal. Larrota is nu in balbezit. Larrota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC DENİZLİSPOR 0:8

88e minuut.
Lăzărescu met een snelle inworp. Larrota rent richting de bal. Larrota passt de bal zonder na te denken. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Turunç met een harde bal richting middenveld. Jackowski kopt de bal weg. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - FC DENİZLİSPOR 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFYONKARAHİSAR 83%, FC DENİZLİSPOR 17%.
AFYONKARAHİSAR - FC DENİZLİSPOR 0:9