Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DENİZLİSPOR AFYONKARAHİSAR
Hedef Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
14% Spel op eigen helft 86%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 17.9
very good Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Orbaiz verovert de bal door een tackle van achteren. Jackowski speelt de bal door. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AFYONKARAHİSAR 1:0

6e minuut.
Daar is Yeneralp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp is nu in balbezit. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado schiet op doel. Turunç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Llorente is nu in balbezit. Ercan onderschept slim de pass. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AFYONKARAHİSAR 2:0

12e minuut.
Llorente haalt uit met een fantastische trap. Taşoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Öndertürk de bal. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. Turunç bokst de bal weg.

13e minuut.
Tok geeft een hoge lob. Tugedam met een sublieme pass. Jackowski speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Falczyk probeert naar een medespeler te passen. Llorente heeft problemen om de bal te vangen. Jackowski speelt de bal door. Klungelig pakt Salgado de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sverrisson rent richting de bal. Sverrisson heeft problemen om de bal te vangen. Sverrisson probeert naar een medespeler te passen. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AFYONKARAHİSAR 3:0

27e minuut.
Jackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülaçar speelt de bal door. Taşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado onderschept slim de pass. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Tok geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sverrisson met een snelle inworp. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AFYONKARAHİSAR 4:0

35e minuut.
Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Falczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Falczyk met een sublieme pass. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado draait met de bal, schiet en ... Turunç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Turunç trapt de bal weg van het doel. Sverrisson probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tapış. Tapış krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Falczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falczyk passt de bal zonder na te denken. Jackowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Llorente de bal. Llorente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AFYONKARAHİSAR 5:0

43e minuut.
Llorente is nu in balbezit. Tok verovert de bal door een tackle van achteren. Tok passt de bal met de wreef. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 12%, AFYONKARAHİSAR 88%.
FC DENİZLİSPOR - AFYONKARAHİSAR 5:0

50e minuut.
Inworp. Hasunen komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Falczyk rent richting de bal. Falczyk passt de bal in één keer door. Gülaçar heeft problemen om de bal te vangen. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AFYONKARAHİSAR 6:0

55e minuut.
Jackowski passt de bal zonder na te denken. Sverrisson rent richting de bal. Sverrisson passt de bal zonder na te denken. Llorente heeft problemen om de bal te vangen. Llorente draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turunç trapt de bal weg. Llorente rent richting de bal. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sverrisson speelt de bal door. Tugedam is nu in balbezit. Tugedam passt de bal met de wreef. Daar is Hasunen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasunen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Llorente passt de bal met de wreef. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu passt de bal zonder na te denken. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. Turunç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Turunç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ercan kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Llorente onderschept slim de pass. Llorente probeert naar een medespeler te passen. Hasunen heeft problemen om de bal te vangen. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AFYONKARAHİSAR 7:0

64e minuut.
Llorente probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sverrisson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sverrisson speelt de bal door. Hasunen rent richting de bal. Hasunen schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Turunç trapt de bal weg. Llorente kopt de bal weg. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AFYONKARAHİSAR 8:0

66e minuut.
Yeneralp rent richting de bal. Llorente onderschept slim de pass. Llorente passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hasunen de bal. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Florián probeert naar een medespeler te passen. Sverrisson is nu in balbezit. Sverrisson met een sublieme pass. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. Turunç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AFYONKARAHİSAR 9:0

73e minuut.
Llorente passt de bal zonder na te denken. Jackowski rent richting de bal. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. Turunç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AFYONKARAHİSAR 10:0

73e minuut.
Hamdi probeert naar een medespeler te passen. Yeneralp is nu in balbezit. Hasunen onderschept slim de pass. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Doeltrap. Turunç met een harde bal richting middenveld. Gülaçar probeert de bal met de borst te controleren. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Taşoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sverrisson met een snelle inworp. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente passt de bal met de wreef. Hasunen rent richting de bal. Hasunen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AFYONKARAHİSAR 11:0

86e minuut.
Jackowski passt de bal in één keer door. Sverrisson heeft problemen om de bal te vangen. Sverrisson met een sublieme pass. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - AFYONKARAHİSAR 12:0

88e minuut.
Falczyk onderschept slim de pass. Falczyk speelt de bal door. Llorente is nu in balbezit. Hasunen rent richting de bal. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 16%, AFYONKARAHİSAR 84%.
FC DENİZLİSPOR - AFYONKARAHİSAR 12:0