Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İnzibat Endospor F.C
Normal Tactiek 3-4-3
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 34.1
poor Schieten very good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Dumanalmaz rent richting de bal. Dumanalmaz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Öztuncer de bal. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Navas geeft de bal voor. Kemaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı draait met de bal, schiet en ... Öztuncer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Arapoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas is nu in balbezit. Navas geeft een hoge lob. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - Endospor F.C 0:1

12e minuut.
Fatsalı verovert de bal door een tackle van achteren. Geçitvermez is nu in balbezit. Turna verovert de bal door een tackle van achteren. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu geeft de bal voor. Navas kopt de bal weg. Daar is Fatsalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatsalı geeft een hoge lob. Mezarcı bokst de bal weg.

20e minuut.
Geçitvermez rent richting de bal. Geçitvermez speelt de bal door. Navas speelt de bal door. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı draait met de bal, schiet en ... Mezarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Geçitvermez geeft de bal voor. Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu passt de bal met de wreef. Daar is Dospel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dospel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kemaoğlu is nu in balbezit. Uzeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kemaoğlu geeft een lange en hoge pass. Çayırlı maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - Endospor F.C 0:2

26e minuut.
Turna bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas verovert de bal door een tackle van achteren. Navas passt de bal met de wreef. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dospel speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kemaoğlu de bal onder controle te krijgen. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı schiet op doel. Mezarcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - Endospor F.C 0:3

30e minuut.
Kemaoğlu geeft een lange en hoge pass. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı met een sublieme pass. Fatsalı rent richting de bal. Fatsalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - Endospor F.C 0:4

35e minuut.
Kemaoğlu passt de bal met de wreef. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas speelt de bal door. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı draait met de bal, schiet en ... Mezarcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Klungelig pakt Ruczyński de bal. Ruczyński geeft een lange en hoge pass. Geçitvermez geeft een lange en hoge pass. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - Endospor F.C 0:5

42e minuut.
Doeltrap. Büyüka met een harde bal richting middenveld. Cümbüş kan de bal niet met de borst controleren. Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Büyüka de bal. Mezarcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnzibat 73%, Endospor F.C 27%.
İnzibat - Endospor F.C 0:5

55e minuut.
Dospel rent richting de bal. Dospel geeft de bal voor. Fatsalı kopt de bal weg. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - Endospor F.C 0:6

58e minuut.
Uzeli passt de bal in één keer door. Inworp. Dospel met de inworp. Kemaoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Kemaoğlu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - Endospor F.C 0:7

63e minuut.
Geçitvermez met een snelle inworp. Daar is Navas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navas passt de bal in één keer door. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - Endospor F.C 0:8

71e minuut.
Cümbüş rent richting de bal. Cümbüş passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kemaoğlu de bal. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - Endospor F.C 0:9

73e minuut.
Geçitvermez met een sublieme pass. Turna bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas onderschept slim de pass. Geçitvermez is nu in balbezit. Geçitvermez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Mezarcı niet meer kan verder spelen. Erdemoğlu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Corona rent richting de bal. Corona geeft een lange en hoge pass. Geçitvermez kopt de bal weg. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - Endospor F.C 0:10

84e minuut.
Dumanalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumanalmaz speelt de bal door. Çayırlı kan de bal niet met de borst controleren. Kemaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Turna rent richting de bal. Fatsalı onderschept slim de pass. Fatsalı passt de bal in één keer door. Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnzibat 79%, Endospor F.C 21%.
İnzibat - Endospor F.C 0:10