Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Endospor F.C İnzibat
3-4-3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
40 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 17.9
excellent Schieten poor
good Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Öztuncer geeft de bal voor. Inworp. Navas met een snelle inworp. Fatsalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Turna is nu in balbezit. Kemaoğlu onderschept slim de pass. Kemaoğlu speelt de bal door. Çayırlı heeft problemen om de bal te vangen. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Uzeli kopt de bal weg. Ozzella probeert naar een medespeler te passen. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - İnzibat 1:0

15e minuut.
Turna verovert de bal door een tackle van achteren. Ozzella verovert de bal door een tackle van achteren. Ozzella met een sublieme pass. Fatsalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ozzella onderschept slim de pass. Ozzella met een sublieme pass. Kemaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - İnzibat 2:0

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mezarcı trapt de bal weg. Navas kopt de bal weg. Daar is Çayırlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çayırlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mühürdar passt de bal in één keer door. Kalasçı met een sublieme pass. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fatsalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Büyüka rent richting de bal. Kemaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Çayırlı heeft problemen om de bal te vangen. Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - İnzibat 3:0

36e minuut.
Tezkere passt de bal in één keer door. Uzeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı onderschept slim de pass. Klungelig pakt Çayırlı de bal. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mühürdar met de inworp. Ozzella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozzella passt de bal zonder na te denken. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - İnzibat 4:0

42e minuut.
Daar is Çayırlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çayırlı probeert naar een medespeler te passen. Öztuncer is nu in balbezit. Fatsalı verovert de bal door een tackle van achteren. Fatsalı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Çayırlı de bal. Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu passt de bal met de wreef. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Endospor F.C 17%, İnzibat 83%.
Endospor F.C - İnzibat 4:0

48e minuut.
Turna met een snelle inworp. Kalasçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kemaoğlu krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Navas geeft een hoge lob. Çayırlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Kemaoğlu de bal. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı schiet op doel. Mezarcı bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - İnzibat 5:0

58e minuut.
Corona kopt de bal weg. Arapoğlu is nu in balbezit. Mühürdar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arapoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Metal neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Geçitvermez bereikt de bal nog maar net als eerste. Geçitvermez geeft een lange en hoge pass. Kemaoğlu kopt de bal weg. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - İnzibat 6:0

62e minuut.
Kalasçı onderschept slim de pass. Kalasçı speelt de bal door. Kemaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - İnzibat 7:0

66e minuut.
Çayırlı rent richting de bal. Fatsalı rent richting de bal. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı schiet op doel. Mezarcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - İnzibat 8:0

70e minuut.
Kalasçı geeft de bal voor. Arapoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapoğlu passt de bal met de wreef. Metal bereikt de bal nog maar net als eerste. Metal passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Majak trapt de bal weg. Fatsalı kopt de bal weg. Uzeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı verovert de bal door een tackle van achteren. Çayırlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mezarcı trapt de bal weg. Ozzella rent richting de bal. Ozzella speelt de bal door. Daar is Çayırlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çayırlı draait met de bal, schiet en ... Mezarcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çayırlı krijgt zijn hoofd ertegen. Mezarcı bokst de bal weg.

80e minuut.
Geçitvermez kopt de bal weg. Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu geeft een hoge lob. Fatsalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çayırlı is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - İnzibat 9:0

81e minuut.
Fatsalı verovert de bal door een tackle van achteren. Fatsalı passt de bal zonder na te denken. Kemaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ozzella probeert naar een medespeler te passen. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı passt de bal in één keer door. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hiçyılmaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Turna de bal. Ozzella probeert naar een medespeler te passen. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kemaoğlu speelt de bal door. Daar is Fatsalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı schiet op doel. Mezarcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - İnzibat 10:0

86e minuut.
Metal heeft problemen om de bal te vangen. Çayırlı is nu in balbezit. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Öztuncer de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Navas zal de hoekschop nemen. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Metal passt de bal zonder na te denken. Ozzella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozzella met een sublieme pass. Çayırlı heeft problemen om de bal te vangen. Çayırlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Çayırlı probeert naar een medespeler te passen. Ozzella rent richting de bal. Ozzella passt de bal met de wreef. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Endospor F.C 29%, İnzibat 71%.
Endospor F.C - İnzibat 10:0