Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AkınSpor Varavor
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Bahçeli met een sublieme pass. Arolat kopt de bal weg. Soyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Dalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erduyar verovert de bal door een tackle van achteren. Günal speelt de bal door. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Gitmez de bal onder controle te krijgen. Afat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Soyak geeft een hoge lob. Atanan is nu in balbezit. Atanan passt de bal met de wreef. Dalan is nu in balbezit. Dalan passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Günal is nu in balbezit. Soyak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Günal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Binboğa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Töre bereikt de bal nog maar net als eerste. Töre geeft de bal voor. Özsürgün maakt een snoekduik en kopt de bal. Afat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - Varavor 0:1

32e minuut.
Dalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Günal bereikt de bal nog maar net als eerste. Günal geeft een hoge lob. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün draait met de bal, schiet en ... Afat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AkınSpor 61%, Varavor 39%.
AkınSpor - Varavor 0:1

72e minuut.
Tekand speelt de bal door. Özsürgün is nu in balbezit. Gitmez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Özsürgün is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özsürgün neemt de penalty, wat een uithaal! Afat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Özsürgün probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yandımoğlu rent richting de bal. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün haalt uit met een fantastische trap. Afat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - Varavor 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AkınSpor 58%, Varavor 42%.
AkınSpor - Varavor 0:2