Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varavor AkınSpor
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Töre met de inworp. Tekand rent richting de bal. Tekand passt de bal met de wreef. İlalay bereikt de bal nog maar net als eerste. İlalay draait met de bal, schiet en ... Afat bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Soyak is nu in balbezit. Tekand verovert de bal door een tackle van achteren. Tekand passt de bal met de wreef. Töre is nu in balbezit. Töre geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Soyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekand onderschept slim de pass. Tekand passt de bal zonder na te denken. Özsürgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - AkınSpor 1:0

25e minuut.
Tekand verovert de bal door een tackle van achteren. Tekand speelt de bal door. Üstündağ is nu in balbezit. Özsürgün onderschept slim de pass. Özsürgün schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Soyak speelt de bal door. İlalay is nu in balbezit. İlalay passt de bal in één keer door. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - AkınSpor 2:0

38e minuut.
Atanan met de inworp. Soyak rent richting de bal. Met opzet legt Töre zijn tegenspeler op de grond. Töre krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Tekand rent richting de bal. Tekand passt de bal in één keer door. Yandımoğlu rent richting de bal. Özsürgün onderschept slim de pass. Özsürgün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Varavor - AkınSpor 3:0

44e minuut.
Soyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekand verovert de bal door een tackle van achteren. Tekand met een sublieme pass. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varavor 29%, AkınSpor 71%.
Varavor - AkınSpor 3:0

76e minuut.
Soyak geeft een lange en hoge pass. Dalan rent richting de bal. Dalan passt de bal zonder na te denken. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tekand rent richting de bal. Tekand speelt de bal door. Yandımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün onderschept slim de pass. Özsürgün haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varavor 38%, AkınSpor 62%.
Varavor - AkınSpor 3:0