Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batıkent Kültür FC Twins
Normal Tactiek antrenman att
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 38.8
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Kabak passt de bal met de wreef. Gümüşsöz rent richting de bal. Takmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Takmaz passt de bal met de wreef. Adanalı rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batıkent Kültür - FC Twins 0:1

15e minuut.
Dziwak met een sublieme pass. Güner is nu in balbezit. Adanalı onderschept slim de pass. Adanalı draait met de bal, schiet en ... Samancı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Batıkent Kültür - FC Twins 0:2

20e minuut.
Taşkınalper bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkınalper passt de bal in één keer door. Takmaz is nu in balbezit. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Balparmak trapt de bal weg van het doel. Gümüşsöz kopt de bal weg. Kowalewski met een sublieme pass. Adanalı rent richting de bal. Adanalı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Dziwak speelt de bal door. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner rent richting de bal. Adanalı onderschept slim de pass. Adanalı haalt uit met een fantastische trap. Samancı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Batıkent Kültür - FC Twins 0:3

39e minuut.
Hiçyorulmaz passt de bal met de wreef. Güner rent richting de bal. Adanalı verovert de bal door een tackle van achteren. Adanalı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dziwak neemt de hoekschop. Klungelig pakt Hiçyorulmaz de bal. Hiçyorulmaz schiet op doel. Adanalı probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dziwak is nu in balbezit. Dziwak geeft een hoge lob. Gümüşsöz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batıkent Kültür - FC Twins 0:4

42e minuut.
Gümüşsöz passt de bal in één keer door. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Hiçyorulmaz probeert naar een medespeler te passen. Adanalı rent richting de bal. Adanalı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Koçak probeert naar een medespeler te passen. Altıparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıparmak passt de bal met de wreef. Orakçı rent richting de bal. Orakçı schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batıkent Kültür 68%, FC Twins 32%.
Batıkent Kültür - FC Twins 0:4

48e minuut.
Kowalewski is nu in balbezit. Kowalewski passt de bal met de wreef. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batıkent Kültür - FC Twins 0:5

55e minuut.
Kabak met een sublieme pass. Kowalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz onderschept slim de pass. Hiçyorulmaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Adanalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adanalı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kowalewski rent richting de bal. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Adanalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiçyorulmaz rent richting de bal. Hiçyorulmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Varjan geeft de bal voor. Klungelig pakt Takmaz de bal. Kalkavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz passt de bal met de wreef. Adanalı is nu in balbezit. Adanalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Takmaz probeert naar een medespeler te passen. Dziwak is nu in balbezit. Dziwak geeft de bal voor. Daar is Takmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batıkent Kültür 64%, FC Twins 36%.
Batıkent Kültür - FC Twins 0:5