Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Endospor F.C AFYONKARAHİSAR
3-4-3 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 19.8
very good Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Dumanalmaz onderschept slim de pass. Dumanalmaz passt de bal zonder na te denken. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Öndertürk de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Kölemen kopt de bal weg. Mühürdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - AFYONKARAHİSAR 1:0

6e minuut.
Kemaoğlu passt de bal zonder na te denken. Fatsalı rent richting de bal. Mühürdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Çayırlı rent richting de bal. Mühürdar rent richting de bal. Mühürdar speelt de bal door. Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu draait met de bal, schiet en ... Turunç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Çayırlı passt de bal in één keer door. Öndertürk rent richting de bal. Fatsalı verovert de bal door een tackle van achteren. Fatsalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dumanalmaz geeft de bal voor. Öndertürk heeft problemen om de bal te vangen. Çayırlı rent richting de bal. Klungelig pakt Çayırlı de bal. Çayırlı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Öndertürk is nu in balbezit. Kemaoğlu onderschept slim de pass. Kemaoğlu draait met de bal, schiet en ... Turunç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kemaoğlu is nu in balbezit. Gülaçar begaat een overtreding. Kemaoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mühürdar met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Öndertürk de bal. Fatsalı rent richting de bal. Fatsalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - AFYONKARAHİSAR 2:0

21e minuut.
Fatsalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı rent richting de bal. Gülaçar met een sublieme pass. Kemaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Fatsalı onderschept slim de pass. Tok begaat een overtreding. Fatsalı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dumanalmaz met een snel genomen vrije trap. Daar is Alemşah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı schiet op doel. Turunç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - AFYONKARAHİSAR 3:0

40e minuut.
Mühürdar passt de bal zonder na te denken. Geçitvermez bereikt de bal nog maar net als eerste. Geçitvermez geeft de bal voor. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - AFYONKARAHİSAR 4:0

43e minuut.
Mühürdar speelt de bal door. Geçitvermez is nu in balbezit. Geçitvermez probeert naar een medespeler te passen. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Endospor F.C 25%, AFYONKARAHİSAR 75%.
Endospor F.C - AFYONKARAHİSAR 4:0

46e minuut.
Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp probeert naar een medespeler te passen. Gülaçar rent richting de bal. Çayırlı verovert de bal door een tackle van achteren. Çayırlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Hutchenson is nu in balbezit. Hutchenson passt de bal in één keer door. Çayırlı is nu in balbezit. Fatsalı rent richting de bal. Fatsalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - AFYONKARAHİSAR 5:0

62e minuut.
Klungelig pakt Alemşah de bal. Geçitvermez bereikt de bal nog maar net als eerste. Geçitvermez passt de bal in één keer door. Kemaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Geçitvermez heeft problemen om de bal te vangen. Geçitvermez speelt de bal door. Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Çayırlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu speelt de bal door. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - AFYONKARAHİSAR 6:0

79e minuut.
Mühürdar rent richting de bal. Mühürdar geeft de bal voor. Klungelig pakt Öndertürk de bal. Fatsalı rent richting de bal. Fatsalı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ercan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercan geeft een hoge lob. Gülaçar heeft problemen om de bal te vangen. Kemaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tok kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kemaoğlu de bal onder controle te krijgen. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap. Turunç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Endospor F.C - AFYONKARAHİSAR 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Endospor F.C 27%, AFYONKARAHİSAR 73%.
Endospor F.C - AFYONKARAHİSAR 7:0