Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFYONKARAHİSAR Endospor F.C
Normal Tactiek 3-4-3
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 38.5
poor Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Yeneralp passt de bal zonder na te denken. Tapış bereikt de bal nog maar net als eerste. Canario maakt een afschuwelijke overtreding. Canario is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Gülaçar probeert naar een medespeler te passen. Tapış bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapış passt de bal in één keer door. Hamdi is nu in balbezit. Hamdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - Endospor F.C 1:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geçitvermez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hutchenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozzella geeft een hoge lob. Kemaoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu passt de bal met de wreef. Ozzella met een sublieme pass. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turunç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Geçitvermez kopt de bal weg. Daar is Gülaçar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutchenson probeert naar een medespeler te passen. Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Turunç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Geçitvermez zal de hoekschop nemen. Turunç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kemaoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Öndertürk kan de bal niet met de borst controleren. Fatsalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap. Turunç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Taşoğlu geeft de bal voor. Inworp. Kemaoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ozzella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozzella geeft een lange en hoge pass. Turunç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kemaoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Tok de bal. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Alemşah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu passt de bal zonder na te denken. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFYONKARAHİSAR - Endospor F.C 1:1

20e minuut.
Daar is Ozzella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozzella passt de bal zonder na te denken. Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı draait met de bal, schiet en ... Taşoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Hamdi de bal. Ozzella is nu in balbezit. Ozzella passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Çayırlı de bal. Çayırlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gülaçar rent richting de bal. Kemaoğlu onderschept slim de pass. Kemaoğlu met een sublieme pass. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Çayırlı rent richting de bal. Çayırlı probeert naar een medespeler te passen. Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Daar is Tok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geçitvermez is nu in balbezit. Tok onderschept slim de pass. Fatsalı onderschept slim de pass. Fatsalı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk passt de bal zonder na te denken. Dumanalmaz is nu in balbezit. Yeneralp onderschept slim de pass. Yeneralp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFYONKARAHİSAR 70%, Endospor F.C 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFYONKARAHİSAR - Endospor F.C 1:1

51e minuut.
Daar is Çayırlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taşoğlu is nu in balbezit. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap. Turunç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tapış rent richting de bal. Tapış passt de bal in één keer door. Ozzella probeert naar een medespeler te passen. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Turunç trapt de bal weg van het doel. Fatsalı kopt de bal weg. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap. Turunç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - Endospor F.C 1:2

59e minuut.
Ozzella met een snelle inworp. Hutchenson controleert de bal met de borst. Gülaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutchenson onderschept slim de pass. Ozzella geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Kemaoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ozzella is nu in balbezit. Ozzella geeft een lange en hoge pass. Çayırlı springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Taşoğlu met een harde bal richting middenveld. Ozzella kopt de bal weg. Daar is Çayırlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - Endospor F.C 1:3

68e minuut.
Hutchenson is nu in balbezit. Hutchenson speelt de bal door. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - Endospor F.C 1:4

71e minuut.
Fernández Veiras is nu in balbezit. Ozzella geeft een hoge lob. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı draait met de bal, schiet en ... Turunç werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Kemaoğlu met de inworp. Ozzella rent richting de bal. Ozzella geeft een lange en hoge pass. Çayırlı maakt een snoekduik en kopt de bal. Turunç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - Endospor F.C 1:5

83e minuut.
Gülaçar heeft problemen om de bal te vangen. Ozzella met een sublieme pass. Kemaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hutchenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutchenson geeft de bal voor. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Öndertürk de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geçitvermez met een snelle inworp. Hutchenson speelt de bal door. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı draait met de bal, schiet en ... Turunç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Taşoğlu de bal onder controle te krijgen. Ozzella is nu in balbezit. Ozzella geeft een lange en hoge pass. Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFYONKARAHİSAR - Endospor F.C 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFYONKARAHİSAR 77%, Endospor F.C 23%.
AFYONKARAHİSAR - Endospor F.C 1:6