Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DENİZLİSPOR İnzibat
Hedef Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 18.4
very good Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Florián met een sublieme pass. Larrota is nu in balbezit. Larrota passt de bal zonder na te denken. Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Mezarcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Arapoğlu is nu in balbezit. Jackowski onderschept slim de pass. Jackowski passt de bal in één keer door. Larrota heeft problemen om de bal te vangen. Larrota schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Metal bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrota rent richting de bal. Hiçyılmaz rent richting de bal. Larrota onderschept slim de pass. Larrota haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - İnzibat 1:0

8e minuut.
Tezkere passt de bal in één keer door. Hiçyılmaz rent richting de bal. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - İnzibat 2:0

15e minuut.
Doeltrap. Mezarcı trapt de bal weg. Lăzărescu kopt de bal weg. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Salgado schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hiçyılmaz de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sverrisson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Hiçyılmaz de bal. Mezarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mezarcı speelt de bal door. Metal kopt de bal weg. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Mezarcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - İnzibat 3:0

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mezarcı trapt de bal weg van het doel. Jackowski kopt de bal weg. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Salgado rent richting de bal. Öztuncer bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado onderschept slim de pass. Salgado schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Daar is Hiçyılmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larrota rent richting de bal. Larrota probeert naar een medespeler te passen. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lăzărescu passt de bal zonder na te denken. Larrota rent richting de bal. Larrota passt de bal in één keer door. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mezarcı trapt de bal weg. Jackowski speelt de bal door. Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Hiçyılmaz de bal. Larrota rent richting de bal. Larrota met een sublieme pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 23%, İnzibat 77%.
FC DENİZLİSPOR - İnzibat 3:0

48e minuut.
Salgado passt de bal zonder na te denken. Larrota rent richting de bal. Larrota draait met de bal, schiet en ... Öztuncer probeert de bal aan de voet te houden. Salgado krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Larrota passt de bal zonder na te denken. Jackowski is nu in balbezit. Jackowski passt de bal met de wreef. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mezarcı bokst de bal weg.

54e minuut.
Uzeli rent richting de bal. Lăzărescu onderschept slim de pass. Lăzărescu speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mezarcı met een harde bal richting middenveld. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu speelt de bal door. Larrota rent richting de bal. Larrota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jackowski passt de bal met de wreef. Daar is Gökler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzărescu geeft een hoge lob. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. Mezarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sverrisson neemt de hoekschop. Salgado met een sublieme pass. Larrota is nu in balbezit. Larrota schiet op doel. Paal! Öztuncer heeft problemen om de bal te vangen. Mezarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Mezarcı met een sublieme pass. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu geeft de bal voor. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - İnzibat 4:0

71e minuut.
Salgado draait met de bal, schiet en ... Mezarcı speelt de bal door. Larrota kopt de bal weg. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - İnzibat 5:0

71e minuut.
Llorente komt het veld opgelopen. Hasunen komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Florián met de inworp. Jackowski probeert naar een medespeler te passen. Llorente is nu in balbezit. Llorente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - İnzibat 6:0

78e minuut.
Jackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hasunen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - İnzibat 7:0

87e minuut.
Orbaiz geeft de bal voor. Llorente heeft problemen om de bal te vangen. Hiçyılmaz met een sublieme pass. Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - İnzibat 8:0

90e minuut.
Llorente is nu in balbezit. Llorente passt de bal zonder na te denken. Jackowski speelt de bal door. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jackowski heeft problemen om de bal te vangen. Jackowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 17%, İnzibat 83%.
FC DENİZLİSPOR - İnzibat 8:0