Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İnzibat FC DENİZLİSPOR
Normal Tactiek Hedef
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 43.3
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Hiçyılmaz is nu in balbezit. Llorente verovert de bal door een tackle van achteren. Llorente speelt de bal door. Klungelig pakt Salgado de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC DENİZLİSPOR 0:1

4e minuut.
Sverrisson met een sublieme pass. Florián speelt de bal door. Jackowski geeft een hoge lob. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Florián kopt de bal weg. Daar is Turna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lăzărescu passt de bal zonder na te denken. Turna bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salgado krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Llorente is nu in balbezit. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu probeert naar een medespeler te passen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu passt de bal met de wreef. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... Mezarcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC DENİZLİSPOR 0:2

24e minuut.
Daar is Turna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyüka bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC DENİZLİSPOR 0:3

30e minuut.
Arapoğlu is nu in balbezit. Florián onderschept slim de pass. Florián probeert naar een medespeler te passen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC DENİZLİSPOR 0:4

33e minuut.
Lăzărescu speelt de bal door. Llorente heeft problemen om de bal te vangen. Llorente passt de bal zonder na te denken. Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado schiet op doel. Mezarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Florián met een snelle inworp. Sverrisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sverrisson passt de bal in één keer door. Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado draait met de bal, schiet en ... Mezarcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kalasçı rent richting de bal. Sverrisson onderschept slim de pass. Sverrisson geeft de bal voor. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gökler rent richting de bal. Llorente onderschept slim de pass. Llorente probeert naar een medespeler te passen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ... Mezarcı bokst de bal weg.

45e minuut.
Turna geeft een lange en hoge pass. Llorente is nu in balbezit. Llorente passt de bal met de wreef. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnzibat 77%, FC DENİZLİSPOR 23%.
İnzibat - FC DENİZLİSPOR 0:4

46e minuut.
Jackowski probeert naar een medespeler te passen. Sverrisson is nu in balbezit. Sverrisson geeft een lange en hoge pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mezarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente rent richting de bal. Salgado is nu in balbezit. Salgado speelt de bal door. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC DENİZLİSPOR 0:5

55e minuut.
Jackowski passt de bal met de wreef. Falczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falczyk probeert naar een medespeler te passen. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Lăzărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzărescu passt de bal in één keer door. Salgado is nu in balbezit. Llorente rent richting de bal. Llorente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sverrisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sverrisson speelt de bal door. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC DENİZLİSPOR 0:6

60e minuut.
Lăzărescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente met een sublieme pass. Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC DENİZLİSPOR 0:7

66e minuut.
Mezarcı met een sublieme pass. Daar is Jackowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jackowski met een sublieme pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Llorente onderschept slim de pass. Llorente met een sublieme pass. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC DENİZLİSPOR 0:8

72e minuut.
Llorente is nu in balbezit. Llorente passt de bal in één keer door. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. Büyüka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC DENİZLİSPOR 0:9

75e minuut.
Lăzărescu passt de bal met de wreef. Salgado is nu in balbezit. Salgado passt de bal in één keer door. Jackowski is nu in balbezit. Jackowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Gökler kopt de bal weg. Klungelig pakt Llorente de bal. Llorente passt de bal in één keer door. Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado draait met de bal, schiet en ... Mezarcı bokst de bal weg.

81e minuut.
Falczyk met een sublieme pass. Llorente rent richting de bal. Llorente probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salgado de bal. Salgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Florián is nu in balbezit. Florián passt de bal zonder na te denken. Falczyk geeft een lange en hoge pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. Mezarcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Metal kopt de bal weg. Sverrisson is nu in balbezit. Kalasçı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kalasçı krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Hiçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente passt de bal in één keer door. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İnzibat - FC DENİZLİSPOR 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnzibat 85%, FC DENİZLİSPOR 15%.
İnzibat - FC DENİZLİSPOR 0:10