Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seskon A.C. Moonspell
Normal Tactiek 4-2-3-1
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 43.1
weak Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


1e minuut.
Ressurreição is nu in balbezit. Koundouros onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antoś. Antoś krijgt een gele kaart. Koundouros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koundouros met een snel genomen vrije trap. Chada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Brzostowski geeft een lange en hoge pass. Kerckhove probeert de bal aan de voet te houden. Koundouros rent richting de bal. Koundouros geeft een hoge lob. Coppi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Antoś rent richting de bal. Koundouros verovert de bal door een tackle van achteren. Starkki probeert naar een medespeler te passen. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
la Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredyk onderschept slim de pass. Fredyk met een sublieme pass. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Koundouros geeft een hoge lob. Kerckhove kan de bal niet met de borst controleren. Koundouros probeert naar een medespeler te passen. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seskon 56%, A.C. Moonspell 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seskon - A.C. Moonspell 0:0

53e minuut.
Koundouros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Starkki is nu in balbezit. Starkki passt de bal zonder na te denken. Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ... Chada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seskon - A.C. Moonspell 0:1

60e minuut.
Xuân Bình rent richting de bal. Kerckhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seskon - A.C. Moonspell 0:2

77e minuut.
Antoś is nu in balbezit. Starkki onderschept slim de pass. Starkki met een sublieme pass. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Brzostowski speelt de bal door. Gilmore rent richting de bal. Gilmore passt de bal met de wreef. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seskon - A.C. Moonspell 0:3

85e minuut.
Klungelig pakt Starkki de bal. Starkki passt de bal met de wreef. Coppi is nu in balbezit. Xuân Bình onderschept slim de pass. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seskon 71%, A.C. Moonspell 29%.
Seskon - A.C. Moonspell 0:3